ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Το τρόπαιο στον Πανιώνιο On Telecoms

Τη νίκη με 79-69 επί της Αβελίνο πέτυχε ο Πανιώνιος On Telecoms στο πλαίσιο του τουρνουά Vito Lepore στην ιταλική πόλη και κατέκτησε και το τρόπαιο. Η ομάδα του Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς προηγήθηκε με 20-15 στο πρώτο δεκάλεπτο και παρά την αντίδραση της Αβελίνο που προσπέρασε 38-36 στο ημίχρονο, επέβαλε τον ρυθμό της στο 3ο δεκάλεπτο, πήρε διαφορά 4 πόντων (56-52) και στο τέλος έφτασε στη νίκη με 79-69 έχοντας κορυφαίους τους αμερικανούς Λόνι Μπάξτερ και Ααρον Μάιλς που πέτυχαν 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. Οι πόντοι της ομάδας: Ξανθόπουλος 6, Ζορόσκι 8, Γεωργάλης 11, Καλαμπόλης 10, Μάιλς 15, Ραίτσεβιτς 3, Κένταλ 8, Γιαννούλης 1, Μπάξτερ 17

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης σε ειδική εκδήλωση του Δήμου της πόλης του Αβελίνο τιμήθηκε ο Πανιώνιος On Telecoms για τη συμμετοχή του στο τουρνουά ενώ από τους εκπροσώπους της ομάδας μας δόθηκαν στον Δήμαρχο της πόλης του Αβελίνο αναμνηστικά, το μετάλλιο της πόλης και υλικό που αφορά την πόλη της Νέας Σμύρνης.
Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκε το τρόπαιο Vito Lepore στον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Γιαννούλη.
Το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει οδικώς για το Τέραμο όπου στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) θα δώσει το δεύτερο επί ιταλικού εδάφους φιλικό με αντίπαλο την Bancatercas Τέραμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: