ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

«Πεντάδα με Ρεκόμπα»

Ο μέσος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, Φανούρης Γουνδουλάκης, μίλησε στον Sentra FM 103,3, για την απόκτηση του Αλβάρο Ρεκόμπα, την αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ και τους στόχους των «κυανέρυθρων» τη φετινή σεζόν.

Για την προσθήκη του Αλβάρο Ρεκόμπα: «Έχει δείξει στην ομάδα που ήταν ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, Νομίζω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει σε εμάς, γιατί θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός και θα γίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτόν. Ετσι θα μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο την ομάδα».

Για τον Ράφικ Τζιμπούρ: «Σίγουρα είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, το έχει δείξει, αλλά κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Η ομάδα φρόντισε και πήρε πολύ καλούς δύο ποδοσφαιριστές. Ας έχουν την υγεία τους για να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα».

Για την ομάδα: «Οι απαιτήσεις από τους εαυτούς μας είναι μεγάλες, κάθε χρόνο η ομάδα πήγαινε καλύτερα και οι απαιτήσεις μεγάλωναν, αλλά σίγουρα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ελπίζω αυτό να φανεί και μέσα στο γήπεδο».

Για την πρώτη αγωνιστική: «Φάνηκε ότι έχουν δυναμώσει οι ομάδες, εκτός από τις τρεις υποτιθέμενες μεγάλες που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του Πανιώνιου: «Έχουμε πολύ καλό σύνολο, νομίζω ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να κατακτήσουμε μία θέση μέσα στις πέντε πρώτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: