ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Σφύρα κύριε Σταυρίδη, σφύρα....

Να πούμε πάλι για την μπάλα που είναι... πόρνη; Οχι γιατί ο Πανιώνιος νίκαγε 2-1 την ΑΕΚ, οι φίλαθλοι του είχαν αρχίσει τους πανηγυρισμούς και το χρονόμετρο έδειχνε την συμπλήρωση των καθυστερήσεων, όμως ο Σταυρίδης δεν σφύριξε την λήξη και ο Καφές μετά από κεφαλιά πάσα του Κυριάκου ισοφάρισε σε 2-2. Η ομάδα του Δώνη έπεσε από την... Ακρόπολη και όχι μόνο σώθηκε αλλά βρήκε και... πορτοφόλι. Τον βαθμό της ισοπαλίας. Φυσικά νωρίτερα ο Σταυρίδης είχε αρνηθεί πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου όταν ο Χετεμάι είχε ανατρέψει πεντακάθαρα τον Χούτο. Εκεί πιθανότατα κρίθηκε το χθεσινό ματς στη Νέα Σμύρνη. Ομως όπως είπε ο Εβαλντ Λίνεν μπορεί να μην έδωσε ο διαιτητής το πεντακάθαρο πέναλτι, όμως η ισοφάριση ήρθε στο 95. Σύμφωνα με τον Γερμανό προπονητή ο οποίος δεν «μάσησε τα λόγια του» και είπε ότι ίσως ο διαιτητής κράτησε καθυστέρηση για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ!

Αν ο Σταυρίδης κατάφερε να γίνει το αρνητικό πρόσωπο του αγώνα, οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν κάθε λόγο να νιώθουν απογοητευμένοι καθώς πολύ σωστά στημένοι από τον Εβαλντ Λίνεν κατάφεραν να περιορίσουν την ΑΕΚ, η οποία έκανε επιθέσεις με γιόμες και σέντρες στοχεύοντας το κεφάλι του Κυριάκου και του Μαϊστόροβιτς. Ο Πανιώνιος κατάφερε με αυτογκολ του Κυρι’άκου να βγάλει το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ και το σηαμντικότερο η ΑΕΚ δεν είχε καμία, ουσιαστικά, αξιόλογη φάση. Εντίνιο και Μπλάνκο ήταν «εξαφανισμένοι».

Το σκηνικό ήταν ίδιο και στο Β’ ημίχρονο με τους «κυανέρυθρους» να έχουν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κρέσιτς. Ομως μια στιγμή αδράνειας στο 58 έφερε τον Σκόκο αφύλαχτο (σε μια από τις πολλές γιόμες...) να ισοφαρίζει.

Ο Πανιώνιος δεν πτοήθηκε και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Σκούφαλης τροφοδότησε τον Μανιάτη, ο οποίος έβγαλε πάσα «πάρε βάλε» στον Ντελούρα. Ο Γερ,μανός δεν αστόχησε και με άψογο σουτ έκανε το 2-1. Ολα έδειχναν ότι ο πανιώνιος θα πάρει τη νίκη, όμως ο Σταυρίδης δεν σφύριξε και η ΑΕΚ ισοφάρισε στα... χασομέρια!

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ (43' Λάνγκαμπ), Σκούφαλης, Κοιλιάρας (67' Ντελούρα), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Νικολάου, Χούτος (79' Τζαβέλλας)

ΛΙΝΕΝ: «Είμαστε απογοητευμένοι...»

«Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι που δεν κρατήσαμε τους τρεις βαθμούς για πιστεύω ότι τους αξίζαμε. Δεν το ξεκινήσαμε το ματς με κατοχή, αλλάξαμε το τρόπο παιχνιδιού, στα άλλα ματς παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Με την ΑΕΚ θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και να βγαίνουμε στις αντεπιθέσεις. Στο Β’ ημίχρονο αμυνθήκαμε σωστά και η ΑΕΚ μας απειλούσε μόνο από σέντρες και με δεύτερες μπάλες από Κυριάκο και Μαϊστόροβιτς. Είχαμε πρόβλημα με τις στημένες φάσεις. Είναι όπλο της ΑΕΚ αυτό. Από αυτές τις φάσεις ήρθαν τελικά τα δυο γκολ του αντιπάλου. Στο τέλος ίσως να κατεβήκαμε πολύ χαμηλά, στη περιοχή μας. Ηταν λάθος μας. Ισως έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά. Είχαν πολλές στημένες φάσεις και δεχθήκαμε ένα γκολ που ξεκίνησε από κόρνερ. Είχαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε τρίτο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες. Μπορεί να ήταν πέναλτι στον Χούτο. Υπήρχε επαφή. Είχαμε ευκαιρίες με τον Ντελούρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε 4 λεπτά καθυστερήσεις; Ισως να έγινε για να δοθεί ο χρόνος της ΑΕΚ να ισοφαρίσει. Το γκολ που δεχθήκαμε μπήκε στο 95...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: