ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

"Πρώτη" του Αντερσον - Συνάντηση Γαλλή, Λίνεν

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε την Τετάρτη στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Άντερσον Γκονσάγκα. Ο 25χρονος φορ γνώρισε το πρωί τους νέους του συμπαίκτες και άρχισε να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου.
Στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν δεν βρίσκονται οι διεθνείς(Μανιάτης, Νικολάου, Κουμορτζί, Χετεμάι). Ο Γουνδουλάκης ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο και σταδιακά θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Οι Ντ’Ακολ και Ντιαβαρά το πρωί έκαναν ασκήσεις ισοκινητικής ενδυνάμωσης στη Νέα Σμύρνη, ο πρώτος συνεχίζει τρέξιμο - τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που θα επανεξεταστεί από τον κ. Κατσιφαράκη - ενώ ο Ντιαβαρά θα προπονηθεί το απόγευμα στο Κορωπί. Αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γρηγόρης Μάκος.
Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου της ομάδας Φάνη Γαλλή και του προπονητή, Έβαλντ Λίνεν για ενημέρωση σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: