ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

"Εμείς δεν είμαστε Πανιώνιοι ούτε για τα κύπελλα ούτε για τις νίκες..."

Οι απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου συνεχίζουν να έρχονται στα "Κυανέρυθρα Νέα" και φυσικά τις δημοσιεύουμε. Σήμερα φιλοξενούμε τις απόψεις του κυρίου Θεόδωρου Καλλιμάνη. Να τι γράφει: "Ήθελα απλά και λακωνικά να εκφράσω μια άποψη. Είμαι Πανιώνιος και παρακολουθώ το σύλλογο από παιδάκι από το 1971. Έτυχε να ζήσω τρείς από τις μεγαλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας, τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 1971, και τα δύο κύπελλα του 1979 και του 1998. Ποτέ ως την εποχή Τσακίρη δεν ένοιωσα περήφανος για τη διοίκηση αυτής της ομάδας. Σαν αγνός φίλαθλος αυτής της ομάδας θέλω να τον ευχαριστήσω κυρίως για το ότι επανέφερε στους κόλπους της την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό, που είναι βασικοί παράγοντες για να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν και οι άλλοι γύρω σου.

Μακάρι τα λίγα αυτά λόγια που γράφονται με απόλυτη ειλικρίνεια και που πιστεύω αντανακλούν και τις απόψεις της υγειούς πλειοψηφείας του κόσμου του Πανιωνίου, να απαλύνουν την όποια στενοχώρια του δημιούργησαν οι ανεγκέφαλες ύβρεις και μακάρι να αγνοήσει τις ανόητες κραυγές όσων είναι Πανιώνιοι μόνο στη νίκη και στην επιτυχία και να μείνει κοντά στην ομάδα όπως νομίζει ο ίδιος ότι θα προσφέρει καλύτερα.

Εμείς δεν είμαστε Πανιώνιοι ούτε για τα κύπελλα ούτε για τις νίκες αλλά για το ότι ενσαρκώνει ο Πανιώνιος, απο τις χαμένες Πατρίδες των παππούδων μας ως τις σημερινές γειτονιές και παρέες μας., απο τις αλάνες του παρελθόντος ως τα τώρα, απο τον Ορφέα και την Πράσινη Θύελλα της Λεύκας μέχρι και την ομάδα του Λίνεν. Και έχουμε μείνει δίπλα της σε όλες τις φουρτούνες της και τις κακοδαιμονίες της. Όσοι θέλουν να είναι οπαδοί μιας ομάδας για να τονώνεται το εγώ τους μέσα από τις νίκες της, ας πάνε να γίνουν Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί.

Δεν είναι ότι συμφωνώ σε όλα με τον κ. Τσακίρη. Ούτε στο θέμα του γηπέδου απόλυτα συμφωνώ, ούτε σε όσα είπε στη συνέντευξή του για τον φαιδρό Σκόδρα, συγχέοντας ένα τύπο προέδρου που μας θυμίζει λίγο και το δικό μας κακό παρελθόν με την όντως μεγαλειώδη στήριξη του κόσμου του Άρη στην ομάδα του. Αλλά δεν μπορώ να του αρνηθώ ότι επανέφερε το σύλλογο στις αρχές του και από περίγελο των καναλιών τον ξαναέκανε αξιοσέβαστο όπως αρμόζει στην ιστορία του. Απο ομάδα που μοίραζε πέτσινες επιταγές ξανάγινε ο Πανιώνιος φερέγγυος.

Και για όσους πια τους πείραξε τόσο πολύ η μεταγραφή του Φερναντέζ, να τους θυμήσω ότι την χρονιά πριν αναλάβει ο κ. Τσακίρης το σύλλογο, που ο Πανιώνιος κόντεψε να υποβιβαστεί, τον βρίζανε τον παίκτη με τα χειρότερα κοσμητικά επίθετα. Τέλος να θυμήσω σε όσους εύκολα πετούν λάσπες, ότι ο Πανιώνιος επί Τσακίρη έχει ένα κορμό σαν ομάδα και δεν αλλάζει κάθε χρόνο ριζικά όπως γινόταν προ Τσακίρη, εξυπηρετώντας τα παιχνίδια διαφόρων μάνατζερς παικτών.

Κύριε Τσακίρη, είμαστε περήφανοι που ήσουν πρόεδρος της ομάδας και θα είμαστε χαρούμενοι να είσαι πάντα κοντά της.

"Με το βλέμμα στραμμένο εκεί,
στων χαμένων Πατρίδων τη γη,
με το κόκκινο και μπλε μεσ' στη ψυχή,
Πανιώνιε Αιώνιε Νικητή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: