ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως έχει πολλές λύσεις στο έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής. Ο Γερμανός τεχνικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη θα έχει σαφώς περισσότερες επιλογές σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό και στάθηκε σε αυτό το γεγονός. "Θέλαμε να έχουμε πολλές επιλογές όχι μόνο για την ενδεκάδα αλλά και για κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να μπορούμε με 1-2 παίκτες να αλλάξουμε την ποιότητα", είπε πιο χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" μπορεί να μην έχει στη διάθεση του τον Κοντοέ που είναι τιμωρημένος, ωστόσο υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας όπως όμως και στην επίθεση με την επιστροφή του Λάμπρου Χούτου. "Ο Κοντοές είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μπερτέ, Λάνγκαμπ ή Ντρσεκ. Ο Ντιαβαρά μπήκε σε κανονικό ρυθμό αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο όπως και οι Πλασκόνι, Παλάσκας", ανέφερε για τα "μετόπισθεν" ενώ για την γραμμή κρούσης πρόσθεσε:"Ο Λάμπρος έχει καλές πιθανότητες να επιστρέψει. Έχασε κάποιες προπονήσεις αλλά ελπίζουμε ότι θα επανέλθει στη φυσική κατάσταση που ήταν. Ο Άντερσον επίσης έδειξε στο παιχνίδι των Σερρών ότι μπορεί να μας βοηθήσει".

Αμφίβολος ο Κοιλιάρας

Πάντως η συμμετοχή του Δημήτρη Κοιλιάρα είναι αμφίβολο και θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής. "Έίχε ένα κρύωμα και πυρετό. Χθες έτρεξε λίγο αλλά θα δούμε σήμερα αν θα καταφέρει να είναι έτοιμος". Σχετικά εξάλλου με τον Ντρσεκ και το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, ο Γερμανός προπονητής απάντησε:"Έχουμε 35 παίκτες. Ο Πάβελ έχει εμπειρία και τον είχαμε στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό γιατί αν στα τελευταία 20λεπτά μας πίεζαν θα ήταν απαραίτητος. Δεν είναι πολύ γρήγορος και έτσι σε παιχνίδια που αμυνόμαστε ψηλά, υπάρχει και το θέμα των αντεπιθέσεων. Αν παίξουμε με άλλο αντίπαλο που θα μας πιέζει θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία του".

"Σε 1-2 εβδομάδες Ρεκόμπα-Εστογιάνοφ"

Όσον αφορά στα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα, τους Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ, ο Έβαλντ Λίνεν είπε:"Προπονήθηκαν ήδη με την ομάδα και με μπάλα. Ο Εστογιάνοφ ίσως την επόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ρεκόμπα έχει περισσότερο χρόνο αποχής. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν κάποια τεστ και σε συνδυασμό με την προσωπική μας άποψη, θα δούμε πότε θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Πιστεύω σε 1-2 εβδομάδες θα είναι σε θέση όχι τόσο για την ενδεκάδα, όσο να βοηθήσουν για κάποιο διάστημα την ομάδα".

"Επικίνδυνος ο ΟΦΗ"

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο τον ΟΦΗ, τον χαρακτήρισε ως μία πολύ καλή ομάδα και στάθηκε στους παίκτες που έχει στην επίθεση. "Ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς επιθετικούς παίκτες όπως ο Εντόι που είναι γρήγορος, δυνατός και έχει καλή τεχνική, ο Κοστόφσκι, ο Σίμιτς, ο Πόποβιτς, ο Δημούτσος, ο Ρουμπάκης, ο Σφακιανάκης. Τα δύο τελευταία χρόνια έδειξε καλά στοιχεία. Έχασε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ αλλά έλειπε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Μπαρκαουάν και Ισά. Συνηθώς αγωνίζεται με σύστημα 4-2-3-1 αλλά στον αγώνα με τον Ηρακλή στα τελευταία 30λεπτά άλλαξε το σύστημα. Έπαιξε καλά στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ήταν επικίνδυνοι με τα στημένα. Πρόκειται γενικά για μία επικίνδυνη ομάδα αν τους αφήσεις να παίξουν. Γι΄αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά".

"Διπλή αξία η νίκη στις Σέρρες"

Τέλος για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε:"Κάθε νίκη είναι καλή για την ψυχολογία και για να είσαι επιτυχημένος. Η νίκη στις Σέρρες είχε διπλή αξία γιατί αγωνιστήκαμε χωρίς 1-2 σημαντικούς παίκτες ενώ για σχεδόν ένα ημίχρονο παίζαμε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κοντοέ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: