ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Νίκη με... διακοπή φωτός!

Παλικαρίσια νίκη για τον Πανιώνιο στις Σέρρες όπου επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού. Οι «κυανέρυθροι» αν και αγωνίστηκαν από το 57ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Γιάννης Κοντοές για φάουλ στον Τάντιτς, κατάφεραν με γκολ του Κουμορτζί από το 30ό λεπτό να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι να «ρεφάρουν» την ήττα από την Ξάνθη στη πρεμιέρα. Ο Πανσερραϊκός στη πρώτη του εμφάνιση, μετά από 16 χρόνια, σε αγώνα Σούπερ Λίγκας ήθελε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο των Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε.
Η σωστή αμυντική τακτική της ομάδας «βραχυκύκλωσε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν μια ανούσια και άκαρπη υπεροχή.
Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» αν και παρατάχθηκαν με 4-2-3-1 άρχισαν επιθετικά το ματς και μόλις στο 7' ο Μπάρκογλου με σούτ έξω από την περιοχή επιχείρησε να «απειλήσει» την εστία του Κοτταρά. Η απάντηση από τον πανσερραϊκό ήρθε στο 13' όταν ο Διγκόζης εκέτελεσε φαουλ έξω από την περιοχή του Κρέσιτς, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ο Αμπουμπακαρί βρήκε τον Τάντιτς, ο οποίος σούταρε αλλά ο Κρέσιτς, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπλόκαρε.
Με την συμπληρωση μίσης ώρας αγώνα ο Πανιώνιος σκόραρε. Ο Μπάρκογλου με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κουμορτζί, ο Βοσκόπουλος δεν μπόρεσε να τον κόψει και ο Γκανέζος με άψογο πλασέ έκανε το 0-1, που έμμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Το γκολ άλλαξε τη μορφή του αγώνα, καθώς οι παίκτες του Πανιωνίου έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Κρέσιτς με αποτέλεσμα οι Σερραίοι να έχουν την εδαφική υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Πανιωνίου. Μάλιστα στο 42' οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τερματά τους όταν ο Σκούφαλης από δεξιά, ξεπερνά με ευκολία τον Πιπίνη, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν τόσο χάλια που κατέληξε πλάγιο άουτ.
Και το Β’ ημίχρονο κύλησε, μέχρι τη διακοπή λόγω του προβλήματος στους προβολείς στο 80ό λεπτό, με την ίδια εικόνα. Ο Πανιώνιος αμυνόταν σωστά και έβγαινε στις αντεπιθέσεις, ενώ ο Πανσερραϊκός φλύαρα είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 54' πάλι σε μια αντεπίθεση ο Μπάρκογλου με εξαιρετική προσωπική ενέργεια, αδειάζει δυό αντιπάλους του, αλλά το παλσέ που έκανε κατέληξε άουτ. Μετά την επανέναρξη του ματς, στις καθυστερήσεις ο Νικολάου βγήκε μόνος απέναντι στον Κοτταρά αλλά δεν σκόραρε και έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Πανιώνιο νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: