ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

"Γιατί στηρίζω την προσπάθεια του Κ. Τσακίρη"

Του Κώστα Στακιά

Με αφορμή το κείμενο στα κυανέρυθρα νέα με τίτλο ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ θα ήθελα κι εγώ να σας γράψω την άποψη μου η οποία απευθύνεται κυρίως στον Κ.ΤΣΑΚΙΡΗ αλλά και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τη πρώτη χρόνια της διοίκησης του Κ.ΤΣΑΚΙΡΗ δήλωσα ότι θα αγοράσω εισιτήριο διαρκείας (όπως και έπραξα) διότι ήθελα να στηρίξω την νέα προσπάθεια καθώς και το όραμα που μας είχε παρουσιάσει.

Τις δύο τελευταίες χρονιές εξακολουθώ να στηρίζω αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας διότι τα όνειρα που κάναμε για αυτή την ομάδα η τωρινή διοίκηση αρχίζει να τους δίνει σάρκα και οστά.

Και κάπου εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που η αχαριστία και η αγνωμοσύνη τους έχει κάνει να ξεχάσουν τις εποχές του ΝΕΟΥ πανιωνίου.

Ενός συλλόγου που έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για τα δύο σαρανταπεντάλεπτα με την Δ. Τιφλίδας.

Ενός συλλόγου που με την πώληση του Β.Μάντζιου και του Α.Τζίολη επένδυσε στο νέο προπονητικό κέντρο ενός κέντρου που είδαμε αφενός μόνο την ταμπέλα σε φωτογραφία αφετέρου ήταν το κατάλληλο σημείο για να βγάλει καλό λάδι και χόρτα και όχι ποδοσφαιριστές.

Ενός συλλόγου που ανάγκασε πολύ κόσμο συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινομένου να απέχει από το γήπεδο μια και θεωρούσα ότι αυτή είναι η κατάλληλη και αξιοπρεπής αντίδραση.

Για όλους εσάς λοιπόν που εκείνη την εποχή βρισκόσασταν εκεί και δεν τολμούσατε να βγάλετε κιχ (βλέπετε υπήρχε ο “βούρδουλας” του Αχιλλέα) και τώρα το παίζεται από προπονητές με διαπίστευση από την UEFA μέχρι και διοικητικοί παράγοντες και έχετε το θράσος να επιτίθεστε με ύβρεις στον Κ.ΤΣΑΚΙΡΗ θα ήθελα να σας τονίσω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που ψάχνουν προπονητή και πολλές εταιρίες που αναζητούν στελέχη.

Ακόμη μια άλλη λύση που θα μπορούσα να τους προτείνω είναι να ασχοληθούν με το Football manager μπας και ικανοποιήσουν το απωθημένο τους που δεν μπόρεσαν να διοικήσουν και να προσλάβουν τον εαυτό τους για προπονητή.

Τελειώνοντας με τους αχάριστους και τους αγνώμονες θα ήθελα να τονίσω ότι δεν λεω να μην κάνουμε κριτική. Επιβάλλεται να κάνουμε κριτική για μια διοίκηση που συνεχώς δουλεύει και δεν λεω όχι κάνει και λάθη. Άλλωστε μόνο όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη. Αλλά η κριτική πιστεύω ότι πρέπει να ασκείται με αξιοπρέπεια διότι που να πάρει ο διάολος ούτε μας την απαγόρεψαν ούτε η διοίκηση κλείνει τα αυτιά σε αυτά που λέμε.

Κλείνοντας θα ήθελα να επαναλάβω την στήριξη μου στην διοίκηση που
· Επανέφερε το σήμα του συλλόγου
· Διέγραψε το ΝΕΟΣ πανιώνιος
· Ένωσε ΠΑΕ ΚΑΕ και ερασιτέχνη σε ενιαίο ΠΑΝΙΩΝΙΟ
· Δημιούργησε το προπονητικό μας κέντρο που μέχρι λίγους μήνες ακουγόταν όνειρο θερινής νυκτός
· Συνεχίζει την προσπάθεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου
· Η ομάδα μας τερματίζει στην 5η θέση τα δύο τελευταία χρόνια με συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA
· Και άλλα πολλά που είμαι σίγουρος ότι σαν απλός φίλαθλος δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω προς το παρόν.
Με εκτίμηση, Κ.Στακιάς

ΥΓ: ας υποστηρίξουμε την ομάδα μας χωρίς ακρότητες. Μην ξεχνάμε ότι πάντα αγωνιζόμαστε ενάντια σε αντιπάλους που θεμιτά θέλουν και εκείνη την νίκη, ενάντια σε διαιτησίες που θεμιτά ή αθέμιτα μας αδικούν, ενάντια ακόμη και στην τύχη. Ας μην αγωνίζεται η ομάδα μας έχοντας αντίπαλο και τους φιλάθλους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: