ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Λίνεν:"Ανεβάζει την ποιότητα ο Ρεκόμπα"

Ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό αλλά την ίδια στιγμή οι μετεγγραφές του Αλβάρο Ρεκόμπα και του Φαμπιάν Εστογιάνοφ ήρθαν για να δημιουργήσουν ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας.
Ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης αναφέρθηκε στην προσθήκη των δύο Ουρουγουανών και τόνισε ειδικά για τον Ρεκόμπα ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στους "κυανέρυθρους" όταν θα είναι έτοιμος.

"Ο Ρεκόμπα έχει δείξει σε όλη του την καριέρα ότι είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής, μπορεί να σκοράρει, αλλά και να δώσει την τελική πάσα. Όταν τα κάνει αυτά μέσα στο γήπεδο, σίγουρα η ποιότητα της ομάδας θα ανέβει. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που περιμένεις από τον ποδοσφαιριστή να κάνει το κάτι παραπάνω και ο Ρεκόμπα έχει αυτή την ικανότητα", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά ενώ για τις δύο αυτές κινήσεις αλλά και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Άντερσον Γκονσάγκα, υποστήριξε: "Από την περσινή ομάδα έφυγαν τέσσερα βασικά στελέχη και ήταν πολύ σημαντικό να φέρουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να διατηρήσουμε το επίπεδο. Σε αυτούς που αναφέρατε θα προσθέσω τον Άντερσον ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αν είχε αγωνιστεί στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη θα έπαιζε βασικό ρόλο αφού μπορεί να αγωνίζεται με την πλάτη στο τέρμα, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι πολύ ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια. Ήρθε από το πρωτάθλημα της Βολιβίας το όποιο είχε διακοπή μόλις δύο εβδομάδωνοπότε βρίσκεται σε κατάσταση να βοηθήσει την ομάδα άμεσα".

"Την άλλη εβδομάδα ο Εστογιάνοφ"

Σχετικά εξάλλου με το πότε θα είναι έτοιμα τα νέα αποκτήματα της ομάδας,ο τεχνικός του Πανιωνίου, είπε: "Ο Εστογιάνoφ θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα και στο τέλος αυτής θα εξετάσουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Έκανε ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Ρεκόμπα είναι διαφορετική περίπτωση, το γεγονός ότι δεν έκανε προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, τον έχει αφήσει λίγο πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Θα πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις και όταν θα βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση θα ενσωματωθεί με το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Πρέπει όμως να βεβαιωθούμε ότι βρίσκεται 100% σε κατάσταση που μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων και να μην βιαστούμε".

"Ο Χούτος είναι παίκτης του Πανιωνίου"

Ο Έβαλντ Λίνεν ρωτήθηκε όμως και για το αν υπάρχει κάποιο ζήτημα όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Λάμπρο Χούτο και απάντησε:"Δεν υπάρχει κάτι για να σχολιάσω. Ετοιμαζόμαστε για τον παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ο Λάμπρος είναι ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου όπως και όλοι οι άλλοι.

Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το γόνατό του και έχασε κάποιες προπονήσεις καθώς επίσης και ένα πρόβλημα στο πόδι, για αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε στα φιλικά που παιχνίδια (σ.σ. Ηλυσιακός, Αθηναϊκός)".

"Είμαστε φιλόδοξοι"

Ο "κυανέρυθρος" τεχνικός μίλησε και για τις φιλοδοξίες της ομάδας του και απάντησε σχετικά με το αν μπορεί να ανταγωνιστεί τους τρεις μεγάλους του κέντρου,λέγοντας:"Φυσικά είμαστε φιλόδοξοι και θέλουμε να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούμε. Τα τελευταία δύο χρόνια κατακτήσαμε την 5η θέση του Πρωταθλήματος της Superleague παρότι από την ομάδα έφυγαν ποδοσφαιριστές.

Αυτές οι ομάδες (σ.σ. ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) έχουν την δυνατότητα να κρατάνε του ποδοσφαιριστές που θέλουν αλλά και να ενισχύονται και με νέους. Στον περσινό αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ, παρότι ήμαστε καλύτεροι χάσαμε 0-3. Αν φτάσουμε σε σημείο αποδίδοντας χειρότερο από τον αντίπαλο ποδόσφαιρο να κερδίζουμε 3-0, τότε μπορείτε να με ξαναρωτήσετε".

"Κίνητρο με Πανσερραϊκό"

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος και το παιχνίδι με την Ξάνθη που προηγήθηκε όσο και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό, ο Γερμανός προπονητής τόνισε:"Ήμαστε απογοητευμένοι από την ήττα αλλά όχι από την απόδοση της ομάδας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν ήρθαν τα γκολ. Αυτό είναι που πρέπει να βελτιώσουμε και σε τέτοιους αγώνες να κερδίζουμε.

Ο Πανσερραϊκός έκανε πολύ καλή αρχή στο Πρωτάθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ηρακλή. Το Σάββατο σίγουρα θα παρουσιαστούν δυνατοί αφού δίνουν τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους στη Superleague μετά από δεκαέξι χρόνια. Έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη οι ποδοσφαιριστές καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας που θα δημιουργήσουν πολύ καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα είναι κίνητρο να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα. Ο Πανσερραϊκός είναι ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών. Διαθέτουν ποδοσφαιριστές με πολύ καλή ποιότητα τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση. Ειδικά στην επίθεση κινούνται ταχύτατα κάτι που έδειξαν και στον αγώνα με τον Ηρακλή".

"Χρειάζεται και τύχη"

Όσο για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα ή το σύστημα στις Σέρρες,ο Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε:"Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιο τέρμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν οφείλεται σε πρόσωπα.

Κάποιες φορές οι σέντρες έγιναν νωρίτερα και θα έπρεπε να παίξουμε με την μπάλα χαμηλά μέχρι να φτάσουμε την μεγάλη περιοχή της Skoda Ξάνθης. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά κάποιες φορές χρειάζεσαι και την τύχη με το μέρος σου. Αν είχαμε σημειώσει ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, θα είχαμε δει ένα πολύ διαφορετικό αγώνα".

Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: