ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Καλύτερος ο Μπερνάντ

Με 175 ψήφους (ποσοστό 57%) στους 305 ο Μπεράρνυ Κουμορτζί αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στη ψηφοφορία των "Κ.Ν.". Ακολούθησαν οι: Ντάριο Κρέσιτς 52 (17%), Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς 33 (10%), Αντερσον 20 (6%), Ακης Μάκος 15 (4%), Γιώργος Μπάρκογλου 10 (3%)
Επίσης ο Μπέναρντ Κουμορτζί ψηφίστηκε από τους φιλάθλους του αγώνα Πανιώνιος-ΟΦΗ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Ο Μπέναρντ παρέδωσε τη φανέλα του όπως και την μπάλα του αγώνα στην κα Ναταλί Βαγιωνή, εκπρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών FRESH LINE που ήταν χορηγός του “MVP Πανιώνιος-ΟΦΗ”. Ο Μπέναρντ στα πλαίσια της βράβευσης δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αλλά ιδανικά θα ήθελε το γκολ του να συνδυαστεί με νίκη της ομάδας. Δήλωσε ακόμα πως η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.
Για τις επόμενες τρεις μέρες οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μπορούν να ψηφίζουν στα "Κ.Ν." για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη στο ματς με τον ΟΦΗ.

επό

Δεν υπάρχουν σχόλια: