ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Αφετηρία η έκτακτη γ.σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος - Η ίδρυση της "Σμύρνη 1890"

Αφετηρία για καλύτερες μέρες μπορεί να αποτελέσει η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Πανιώνιος, αρκεί οι Πανιώνιοι να αποφασίσουν ότι το μέλλον του συλλόγου (και όχι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα...) τους αφορά. Οτι ο Πανιώνιος είναι πάνω από πρόσωπα και αποτελέσματα. Οτι ο Πανιώνιος ιδρύθηκε το 1890 και θα υπάρχει για αιώνες. Με αυτό το σκεπτικό ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παρουσίασε στην έκτακτη γενική συνέλευση το νέο Δ. Σ. της ΠΑΕ με πρόεδρο τον Φάνη Γαλλή και την εταιρία συμμετοχών "ΣΜΥΡΝΗ 1890" η οποία αποτελεί μια πρωτοποριακή ιδέα για τον σύλλογο. Ο Κ. Τσακίρης ανακοίνωσε ότι η ομάδα έχει λυμένο το οικονομικό της για τα επόμενα τρια χρόνια καθώς υπάρχουν έσοδα περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Για την επιλογή του Φάνη Γαλλή για την προεδρία της ΠΑΕ τόνισε: "Η καθημερινότητα είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζω καλά. Νομίζω ότι ο Φάνης είναι ένας έμπειρος παράγοντας που θα αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας. Προτιμώ να σκεφτώ ποια δημιουργικά πράγματα για τον σύλλογο". Ο Φάνης Γαλλής στην παρέμβασή του υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να λυθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα.
Σε ότι αφορά την "ΣΜΥΡΝΗ 1890" θα είναι ανοιχτή σε όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου, αλλά και σε επιχειρηματρίες που θέλουν να επενδύσουν στον χώρο του αθλητισμού. Στη "ΣΜΥΡΝΗ 1890" θα ανήκουν τα βοηθητικά στο Κορωπί, οι μπουτίκ, το αθλητικό κέντρο στα Βριλλήσια, αλλά και το νέο γήπεδο. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν άλλα 50 στρέμματα στο Κορωπί, ενώ ακολουθούν και οι μελέτες για το νέο αθλητικό κέντρο στη Νέα Σμύρνη.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Πρόεδρος: Φάνης Γαλλής Α’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Πάλας Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Οικονομάκης Διευθύνων Σύμβουλος: Χριστόφορος Μαυρόπουλος Μέλη: Θανάσης Ατζινάς, Γιώργος Ζερβακάκος, Δημήτρης Ματζαβίνος, Γιώργος Τσέλιος, Δημήτρης Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: