ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Ανοιχτή Επιστολή προς κ. Λάμπρο Χούτο, κ. Ewald Lienen, κ. Τσακίρη και κ. Γαλλή

"Κύριοι, καταρχάς, ας μην θεωρηθεί η προσφώνηση ειρωνική, όπως ίσως σπεύσουν κάποιοι να χαρακτηρίσουν (και βεβαίως όχι ο κ. Διόγος, του οποίου είναι το φοβερό αυτό blog, που αποτελεί τη φωνή των φίλων της αγαπημένης μας ομάδας).

Πέρυσι είχα την τύχη να βρίσκομαι στη γιορτή που στήσαμε στη Λεωφόρο, όπου ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟ 2-1. Λέω γιορτή γιατί το αποτέλεσμα ουδόλως ενδιέφερε. Η ομάδα μας είχε παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και εμείς ακουγόμασταν ενώ οι φίλοι του ΠΑΟ όχι! Εκεί λοιπόν έκανα την εξής παρατήρηση: όταν κερδίσαμε το 2ο πέναλτυ πήγε ο Λάμπρος να το εκτελέσει και τότε πήγε ο Τζιμπούρ και του πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει εκείνος. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν αυτό συνέβαινε λιγα χρόνια νωρίτερα, μπορεί και να τσακώνονταν πάνω από τη βούλη οι 2 αυτοί χαρισματικοί ποδοσφαιριστές που είχαμε την τύχη, αλλά και αυτόί είχαν την τύχη, να φορούν την κυανέρυθρη φανέλα. Δε μπόρεσα λοιπόν παρά να θαυμάσω την αυτοκυριαρχία του Λάμπρου και νατον παραδεχτώ! Ενήργησε πάνω απ' όλα για το καλό της ομάδας. Φέτος τον παραδέχτηκα για τη συμβολή του στη μεγαλύτερη μετεγγραφή που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η ομάδα. Σκέφτηκα ότι αγαπάει τον Πανιώνιο και τον τιμά. Δεν είμαι αφελής να θεωρήσω ότι έγινε "Πανιωνάρα", αλλά θεώρησα ότι τιμά την ομάδα. Και γενικά όλες του οι δηλώσεις φανέρωναν ακριβώς αυτό αλλά και το ότι "γουστάρει" που βρίσκεται στον Πανιώνιο. Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες διάφορα περίεργα, τα οποία, βέβαια, μπορεί να είναι και αποκυήματα φαντασίας ή έστω υπερβολές των ΜΜΕ. όπως και να έχει πάντως, όλα αυτά μόνο κακό κάνουν στην πολυαγαπημένη μας ομάδα. Δε νομίζω ότι δεν μπορούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους! Με την μεσολάβηση βέβαια της διοίκησης. Είστε όλοι ενήλικες και καλοί, σωστοί επαγγελματίες!

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας σκέφτονται κάπως έτσι. Λάμπρο, είναι κρίμα, αν όντως υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα, τώρα που μας έχεις κερδίσει όλους, μα ΟΛΟΥΣ(!), εμάς τους φίλους του Πανιωνίου, σου αποδίδονται τέτοιες συμπεριφορές. Σε θέλουμε στον Πανιώνιο γιατί πιστεύουμε πως την τιμάς και τη βοηθάς, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. κ. Lienen, είναι κρίμα, ακόμα και εάν έχετε δίκιο, να το κρατάτε κι εσείς από την πλευρά σας "μανιάτικο". Και έχω έναν προβληματισμό: έστω ότι όντως ο κ. Χούτος έχει πράξει όσα του αποδίδονται. έστω επίσης ότι ο κ. Lienen του είπε όντως "με εμένα στον πάγκο τελείωσες". Ο Recoba ήρθε στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό λόγω Χούτου, το δήλωσε κιόλας λέγοντας ότι ήρθε για να παίξει επιτέλους συμπαίχτης του Χούτου. Ο Estoyanoff ήρθε σε μεγάλο βαθμό λόγω Recoba. Υπαρχουν λοιπόν 2 κίνδυνοι: 1) αν είναι όντως τα πράγματα όπως λένε οι "δημοσιογράφοι" ( οι οποίοι βεβαίως έχουν γίνει χειρότεροι και λιγότερο αναξιόπιστοι και από εμάς τους δικηγόρους), να δημιουργηθεί κλίκα. 2) να καταλήξει η μεγαλύτερη μετεγραφή στην ιστορία της ομάδας μας σε φιάσκο και ναυάγιο τύπου Siniori (καλά θυμάμαι τον παίκτη του Ηρακλή;)!

Κύριοι, επειδή σας τιμούμε και σας θέλουμε όλους στην ομάδα μας και επειδή πιστεύουμε ότι μπορείτε όλοι μαζί να την οδηγήσετε πολύ ψηλά, πέρα από κάθε φαντασία, σας παρακαλούμε, εάν υπάρχουν οποιοιδήποτε προσωπικοί εγωισμοί στη μέση, παραμερίστε τους.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΖΟΥΜΕ.

Με εκτίμηση, Αλέξανδρος Σ. Κώτσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: