ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Α ρε Λάμπρο...

Για δεύτερο εντός έδρας ματς ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος αλλά δεν πήρε τη νίκη, καθώς παρεχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΟΦΗ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν τρια δοκάρια, έχασαν ένα «τσουβάλι» ευκαιρίες (τις περισσότερες ο Χούτος που ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω...) και τελικά ο ΟΦΗ που έπαιξε με σαφέστατο αμυντικό προσανατολισμό σε μια από τις ελάχιστες (δεν ξεπέρασαν τις τρεις!!!) επιθέσεις κατάφερε να σκοράρει με τον Εντόι και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας, αφήνοντας για ένα κόμη ματς τους γηπεδούχους με τις καλές εντυπώσεις.
Ο Πανιώνιος με τον Λάμπρο Χούτο στην αρχική ενδεκάδα άρχισε το ματς πολύ δυνατά θέλοντας να δείξει ότι θα είναι το «αφεντικό» του αγώνα. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Σκούφαλης βρέθηκε μέσα στη περιοχή του ΟΦΗ, όμως το σουτ που έκανε το απέκρουσε ο Μάλαρτζ. Δέκα λεπτά αργότερα πάλι ο Σκούφαλης είναι πρωταγωνιστής. Ο Κουτσόπουλος βγάζει σέντρα, ο Σκούφαλης πιάνει απευθείας το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26ο ο Χούτος περνάει όποιον βρει μπροστά του, πλασάρει τον Μάλαρτζ αλλά η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, ο Εντόι στο 32ο μπήκε στη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε δεν απείλησε τον Κρέσιτς που μπλόκαρε τη μπάλα. Ηταν η μονδική φορά που ο Κροάτης γκολκίπερ του Πανιωνίου ανησύχησε στα πρώτα 45 λεπτά. Δυο λεπτά πριν τη λήξη ο Μαϊστόροβιτς δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.
Το μοτίβο ήταν ίδιο και στο δεύτερο 45άλεπτο. Ο Πανιώ νιος δημιούργησε ευκαιρίες, ο Χούτος προσπαθούσε να πετύχει γκολ και σπαταλούσε τις ενέργειες των συμπαικτών του. Αυτό συνέβη στο 57ο όπου ενώ Μπάρκογλου και Σκούφαλης ήταν μόνοι με άδειο τέρμα, αυτός προσπάθησε να σκοράρει έχοντας πάνω του δυο παίκτε τλου ΟΦΗ και τον Μάλαρτζ απέναντί του. Το 62ο ο Κουμορτζί σκόραρε, αφού βέβαια πρώτα οΧούτος μόνος απέναντι στον Μάλαρτζ είχε στείλει τη μπάλα στο σώμα του Πολωνού γκολκίπερ.
Το γκολ, του Γκανέζου αφύπνισε τους κρητικούς που βγήκαν στην επίθεση και τρια λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Δημούτσου, ο Εντόι με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε. Μετά κλείστηκαν και πάλι πίσω κρατώντας το «Χ».
Στο ποδόσφαιρο δεν νικά ο καλύτερος, αλλά και σίγουρα δεν νικά μια ομάδα που δεν μπορεί να σκοράρει με τόσες ευκαιρίες.
Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Σκούφαλης (72' Κοιλιάρας), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου (72' Γκονσάγκα), Νικολάου, Χούτος (87' Ντελούρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: