ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Δημήτρης Κοιλιάρας: «O μεγάλος μας αντίπαλος είναι πλέον το άγχος"

Δημήτρης Κοιλιάρας: «O μεγάλος μας αντίπαλος είναι πλέον το άγχος. Η νίκη επί του Άρη τo ερχόμενo Σάββατο αναμένεται να μας βάλει και πάλι στο σωστό δρόμο γιατί όλοι μας πιστεύουμε ότι ο Πανιώνιος έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες..»

Ο 22χρονος μέσος του Πανιωνίου μιλάει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr για την δίψα που υπάρχει στην ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο αλλά και το συναίσθημα της αδικίας που υπάρχει σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους μετά την βαθμολογική συγκομιδή των πρώτων αγωνιστικών παρότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέδωσε στα περισσότερα παιχνίδια πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν ήταν τυχερή. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας εκτιμάει πως ο επόμενος αγώνας της ομάδας του μπορεί να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα έτσι ώστε να φύγει το άγχος που είναι στην παρούσα φάση και το μεγαλύτερο πρόβλημά της.

** Δημήτρη, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής, πιστεύεις πως μπορεί να έκανε καλό στην ομάδα σου;

«Μάλλον καλό έκανε καθώς μπορέσαμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να συγκεντρωθούμε και να καταλάβουμε τις ακριβώς πρέπει να γίνει έτσι ώστε να επιστρέψει ο Πανιώνιος στον δρόμο των επιτυχιών που του αξίζει. Αυτό πάντως που γίνεται αντιληπτό είναι πως περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου για να νικήσουμε τον Άρη και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες..»

** Υπάρχει κάποια πικρία για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας σου;

« Ναι.. Σίγουρα και υπάρχει. Όλοι μας ξέρουμε ότι αξίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Δεν μας αξίζει αυτό που φαίνεται καθώς γνωρίζουμε το πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει η ομάδα καθώς γίνεται πολύ καλή δουλειά και έχουμε δείξει το πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε. Νομίζω πως το μεγάλο μας πρόβλημα είναι τώρα το άγχος αλλά κι αυτό με μια νίκη επί του Άρη θα φύγει. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει πολύ καλά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το τελευταίο στην Κομοτηνή όπου δεν τα πήγαμε καλά αλλά αυτό ήταν απλά μια κακή παρένθεση..»

** Πως το βλέπεις το παιχνίδι του Σαββάτου. Υπάρχει θέληση για νίκη αλλά και ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος απέναντί σας..

«Σαφώς ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκίνησε κι αυτός καλά στο πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να έχει τη δυναμική και την ποιότητα μέσα από την οποία μπορεί να τιμωρήσει την όποια απροσεξία μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε πως θα είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση..»

** Υπάρχει κάποιο στοιχείο που περιμένετε να θα είναι ικανό να βοηθήσει τον Πανιώνιο να ανακάμψει αγωνιστικά;

«Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πλέον.. Μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα παίζει η καλή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο. Όμως είναι κατανοητό μετά από αυτά τα άτυχα αποτελέσματα να έχει έρθει και το άγχος σε όλους μας καθώς θέλουμε να αποδείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες . Αυτό είναι τώρα ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Εάν το ξεπεράσουμε θα νικήσουμε τον Άρη και κατόπιν θα βρει η ομάδα την ισορροπία της προκειμένου να συνεχίσει με νίκες και καλές εμφανίσεις ..»

** Από τον εαυτό σου τι περιμένεις τη φετινή σεζόν;

« Ήρθα σε αυτή την ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες για σπουδαία πράγματα στην καριέρα μου. Ο Πανιώνιος μπορεί να με βοηθήσει να τα καταφέρω. Προπάντων θέλω να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και να αποδίδω κάθε φορά και καλύτερα. Ξέρω πως με σωστή δουλειά και υπομονή όλα θα πάνε καλά..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: