ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Λίνεν:"Μπορεί να είναι στην αποστολή ο Ρεκόμπα"

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της παρουσίας του Αλβάρο Ρεκόμπα στην αποστολή του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός ύστερα από την έλευση της μπλε κάρτας του Ουρουγουανού άσου, δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στους "εκλεκτούς" για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής. "Είναι κάτι που επίσης θα αποφασίσω σήμερα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με φοβερή ποιότητα, εξαιρετικές πάσες, πολύ καλό σουτ και τελειώματα φάσεων. Ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για να μας βοηθήσει στον αγώνα", είπε πιο χαρακτηριστικά.

"Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό"

Ο Έβαλντ Λίνεν παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στους βαθμούς που έχει χάσει ο Πανιώνιος μέχρι τώρα στην έδρα του, λέγοντας:"Αυτό συνέβαινε και τα τελευταία δύο χρόνια. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και παράλληλα να προσπαθούμε να το διορθώσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρό. Και αν στον αγώνα με την ΑΕΚ θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν συμβαίνει το ίδιο στους αγώνες με τον ΟΦΗ και τη Skoda Ξάνθη που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει αφού είχαμε από δέκα κλασικές ευκαιρίες για γκολ".

Όσο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα, ο "κυανέρυθρος" προπονητής, είπε:"Είναι κάτι που θα αποφασίσω στη σημερινή προπόνηση, ο Μπερτέ λόγω τραυματισμού αλλά και οι Ντιαβαρά και Πλασκόννι (λόγω ανεντιμότητας) δεν υπολογίζονται. Θα είναι ένας εκ των Κοντοέ και Λάνγκαμπ".

"Χρήσιμος ο Ντελούρα"

Σχετικά εξάλλου με τον Μίχαελ Ντελούρα και το γκολ που σημείωσε με την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, ο Γερμανός είπε:"Ο Μίχαελ σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και αυτό θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια, βεβαίως αυτό επετεύχθητε σε κόντρα επίθεση. Είναι πολύ χρήσιμος σε τέτοιες καταστάσεις αφού είναι γρήγορος, μπορεί και να προετοιμάσει αλλά και να τελειώσει γκολ. Για να παίζουμε όμως με κόντρα επίθεση σημαίνει ότι έχουμε σημειώσει εμείς το πρώτο ίσως και το δεύτερο τέρμα του αγώνα".

"Είμαστε προετοιμασμένοι"

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Έβαλντ Λίνεν σημείωσε:"Ο Πανθρακικός είναι μία νέο ομάδα στη Superleague και ξέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα επικρατεί στο γήπεδο ενθουσιασμός και πάθος για τη νίκη.

Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε και για το πώς θα δράσουμε και θα αντιδράσουμε. Σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που στο μεταξύ μας αγώνα αγωνίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, ο Πανθρακικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με επτά νέους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα.

Ακόμα και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ήταν νέοι ποδοσφαιριστές. Είναι μία νέα ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αφού έχουν θέληση για τη νίκη και μαχητικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο".

"Βελτίωση των διαιτητών"

Τέλος ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε και για τη διαιτησία, αναφέροντας:"Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πως ότι είμαι πολύ περήφανος για την ανάπτυξη του Πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και για την βελτίωση των διαιτητών.

Δεν βλέπουμε πλέον να δίνονται φάουλ με το παραμικρό πέσιμο του αντιπάλου. Όμως σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει η Superleague και οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί και αναφέρομαι σε επικίνδυνα φάουλ που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό.

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Άντερσον από μαρκάρισμα του Μπαρκαουάν έπαθε κάταγμα στο χέρι. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως είναι δύσκολο όταν σε μία περίπτωση όπως το φάουλ του Βίτολο όταν ο διαιτητής έχει δείξει κίτρινη κάρτα αντί για απευθείας κόκκινη να εγκαλεστεί στο πειθαρχικό όργανο, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Αν αυτή η περίπτωση δεν ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα, τότε ποια είναι;"


Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: