ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Αναμονή για Ζορόσκι


Mε πλατιά χαμόγελα από την τεράστιας σημασίας νίκη στην πρεμιέρα της Α1 επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη αλλά και με προβληματισμό όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Ιβάν Ζορόσκι επέστρεψε η αποστολή του Πανιωνιος On Telecoms στην Αθήνα.
Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΟΚ αλλά προβληματίζεται τόσο για τον τραυματισμό του Ζορόσκι όσο και από το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει αν ο αγώνας με την Καβάλα την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί ή όχι.
Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους παίκτες για όλη την Πέμπτη και περιμένει, όπως και η διοίκηση της ΚΑΕ, την απόφαση του ΕΣΑΚΕ, το βράδυ της Πέμπτης, για την τύχη του αγώνα με την Καβάλα.
Οσον αφορά στον Ιβάν Ζορόσκι ο οποίος στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στους προσαγωγούς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Ο "Ζόρο" που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των κυανέρυθρων όσο αγωνίσθηκε ήταν στεναχωρημένος μετά το τέλος του ματς λόγω του τραυματισμού του. Το απόγευμα της Πέμπτης αφού εξετάσθηκε από το ιατρικό τημ της ομάδας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά το πρωί της Παρασκευής και τότε θα μπορεί να γίνει εκτίμηση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: