ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Επίσκεψη στο 12ο & 14ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Σμύρνης








Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με απόλυτη επιτυχία μία ακόμα επίσκεψη ποδοσφαιριστών Πανιωνίου Γ.Σ.Σ σε σχολείο της Νέας Σμύρνης. Οι Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Τζαβέλλας, Φανούρης Γουνδουλάκης, Μάριος Νικολάου και Ντάριο Κρέσιτς επισκεύτηκαν το 12ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης και μοίρασαν αυτόγραφα, αφίσες της ομάδας, σχολικό υλικό και μπάλες ποδοσφαίρου καθώς και προσκλήσεις του Σαββατιάτικου αγώνα Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Παναθηναϊκός για τους γεμάτους ενθουσιασμό μαθητές. Οι πέντε ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας μίλησαν για αρκετή ώρα με τους μικρούς θαυμαστές και απάντησαν στις απορίες τους για το ποδόσφαιρο, τον επαγγελματικό αθλητισμό και τα μυστικά της μπάλας!
Το ραντεβού τους ανανεώθηκε για τον αγώνα του Σαββάτου, όπου ο Λάμπρος Χούτος υποσχέθηκε να τους αφιερώσει το πρώτο γκόλ που θα πετύχει!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των σχολείων κ.κ. Κουμέντο Ιωάννη και Τσίκρη Αθανάσιο τόσο για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν όσο και για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης από μέρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: