ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Διάθεση καρτών διαρκείας

Οσο πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου σε Ευρωλίγκα και Α1 μεγαλώνει το ενδιαφέρον και η προσμονή της φιλάθλων του Πανιώνιος On Telecoms.

Η κίνηση των
εισιτηρίων διαρκείας γίνεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς όμως ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν και περιμένουν μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να στέκονται στο πλευρό της.

Η πρόκληση της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, οι αναμετρήσεις με ομάδες-θρύλους και παίκτες-αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ στο γήπεδο του Ελληνικού είναι μία πρόκληση και για τους φιλάθλους της ομάδας. Μιας ομάδας που βαδίζει στους στόχους της και με τις έως τώρα εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας έχει κερδίσει εκτός από σημαντικούς αντιπάλους όπως η Κίμκι Μόσχας, η Φορτιτούντο Μπολόνια, η Αβελίνο και το Μαρούσι και την εκτίμηση των ειδικών που θεωρούν ότι και φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά (10π.μ.-5μ.μ.) στα γραφεία της ομάδας (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, Κλειστό Νέας Σμύρνης) ενώ για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 210-9343896 και 210-9343384

Δεν υπάρχουν σχόλια: