ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Τριφούνοβιτς: «Μάθημα για μας η Ευρωλίγκα»

Οι εμπειρίες από τη συμμετοχή σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι το μεγάλο κέρδος του Πανιωνίου από την Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς μετά τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ με 86-52 στο Ελληνικό. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αν και στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, είχε παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και τόνισε πως περιμένει καλύτερη εικόνα στο προσεχές ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για το υψηλό επίπεδο μπάσκετ. Κάποιοι παράγοντες πριν το ματς μάς επηρέασαν. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες, αλλά είχαμε προβλήματα με τους ψηλούς. Χθες βράδυ ο Μπάξτερ ήταν στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι και βγήκε μόλις 4 ώρες πριν το ματς. Ο Ραΐσεβιτς έκανε όλη τη μέρα εξετάσεις στο πόδι και ο Κένταλ είχε πρόβλημα όλη την προηγούμενη μέρα, συν το πρόβλημα του Γιαννούλη στο γόνατο και τον τραυματισμό του Ζορόσκι. Χωρίς τους πέντε αυτούς παίκτες η προετοιμασία μας ήταν πολύ δύσκολη. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, γιατί με ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ πρέπει να παίζεις υπερβολικά καλά άμυνα. Εμείς δεν είχαμε κύριο μέλημά μας την άμυνα και δεν παίξαμε έξυπνα .Φάγαμε 17 πόντους από τον Λόρμπεκ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε βάλει πάνω του δύο παίκτες και κάναμε ένα φάουλ. Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι μαθήματα για μας γιατί κύριος στόχος μας είναι η Α1. Εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και ελπίζω στα επόμενα ματς να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε και πρόσθεσε: «Την Κυριακή δεν θα έχουμε τον Ζορόσκι και τον Γιαννούλη. Ελπίζω όλοι οι άλλοι να είναι υγιείς. Ανεξάρτητα ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι, πρέπει να προσπαθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, κάτι που δεν κάναμε σήμερα».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα, είπε: «Είχαμε και έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Πανιώνιο. Είναι μια οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα και έπρεπε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν».

Τα δεκάλεπτα του ματς ήταν: 14-23, 24-45, 40-63, 52-86

Πανιώνιος (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος, Τσβέτκοβιτς 14, Κανονίδης, Γεωργαλής 2, Δρελιώζης, Παραγυιός, Καλαμπόκης 11, Μάιλς 7, Ράιτσεβιτς, Νίκολιτς 10, Κένταλ 4, Μπάξτερ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: