ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Επιστολή προς στην Αστυνομική Διεύθυνση

Η ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών υπόψη του Ταξίαρχου κου Σγουρού, σχετικά με το θέμα που προέκυψε της λειτουργίας της Θύρας 9 φιλοξενούμενων φιλάθλων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης . Σε αυτή αναφέρονται οι βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στη Θύρα 9 ύστερα από τις εισηγήσεις των Ταξιάρχων κ.κ. Σγουρού και Κούρβα. Η Θύρα 9 είναι πλέον η ασφαλέστερη θύρα του γηπέδου και η πιο ενδεδειγμένη για την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων. (Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή - σελ. 1, 2)

Η ΠΑΕ Πανιώνιος πιστεύει ότι κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γιορτή και σε αυτή τη γιορτή πρέπει να παίρνουν μέρος οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ειδικά, φιλοξενούμε την ομάδα του Άρη η οποία έχει τις ίδιες θέσεις σχετικά με την μετακίνηση φιλάθλων.

Από μέρους μας κάναμε ότι είναι δυνατό για να φιλοξενήσουμε με ασφάλεια τους φιλάθλους του Άρη αλλά και μελλοντικά τους φιλάθλους κάθε φιλοξενούμενης ομάδας. Είναι πια στο χέρι του κου Σγουρού να δείξει ότι και η Αστυνομία επιθυμεί την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χηνοφώτη, στον Ταξίαρχο των ΥΑΤ κ. Κούρβα, στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και στη Superleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: