ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Ερχεται ο Ρεκόμπα

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια, σε φιλική αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο. Βασικός αγωνίστηκε για τους «κυανέρυθρους» ο Αλβάρο Ρεκόμπα, ο οποίος είχε και δοκάρι. Το τέρμα για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 49’ Αγκίρε, ενώ για την ομάδα του Λίνεν σκόρερ ήταν οι Εστογιάνοφ (59’) και Άντερσον (68’).
Αρκετά καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Πολύ καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες, με την Ομόνοια να έχει την κατοχή της μπάλας. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Πανιώνιος να ανοίξει το σκορ στο 23’, όμως το σουτ του Ρεκόμπα, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των «κυανέρυθρων», κατέληξε στο δοκάρι. Στο 34’ η Ομόνοια «ισοφάρισε» τα δοκάρια με πρωταγωνιστή τον Αγκίρε. Στο δεύτερο 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι σημειώθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης, το ματς δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας. Στο 49’ οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκίρε.
Η ομάδα της Ν.Σμύρνης κατάφερε στο 59’ να φέρει στα ίσα το ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εστογιάνοφ, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 69’ ο Άντερσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ασπρογένους. *Αξίζει να σημειωθεί πως στο 66’ ο Έβαλντ Λίνεν πραγματοποίησε δέκα αλλαγές!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μέιλι, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Κοντοέ, Λάνγκαμπ, Μάκος, Κομουρτζί, Ρεκόμπα, Ντελούρα, Χούτος, Εστογιάνοφ (Κοιλιάρας, Ντρσεκ, Φακινός, Σανταμούρης, Πλάσκονι, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Άντερσον, Κουτσόπουλος, Λουρένσο).

Ευχαριστημένος ο Εβαλντ Λίνεν

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε κατά διαστήματα η ομάδα του, στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια, έμεινε ο Έβαλντ Λίνεν. "Ήθελε να παρακολουθήσει, συμπαίκτες, τους, Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Ντελούρα και μάλλον είδε θετικά πράγματα...Το έδειξε και στις δηλώσεις του, στο τέλος του ματς: "Ήταν ένα καλό ματς" είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου.
"Θέλαμε να δοκιμάσουμε από την αρχή κάποια πράγματα, όπως να παίξουν μαζί, Ρεκόμπα, Σετογιανόφ, Ντελούρα. Σ' αυτόν τον τομέα είδαμε και κάποια πράγματα που μας άρεσαν αλλά και κάποια άλλα που χρειάζονται βελτίωση.Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, που έπαιξαν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που του έλειπαν πάντως κάποιοι διεθνείς παίκτες.Δοκιμάσαμε αυτά που θέλαμε, πήραν λεπτά συμμετοχής όσοι δεν είχαν, όπως επίσης, φρασκαρίστηκαν και αυτοί που παίζουν. Γενικώς ήταν πολύ πετυχημένο το τεστ" κατέληξε ο Γερμανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: