ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Στη Μαδρίτη ο Πανιώνιος

Για την πρωτεύουσα της Ισπανίας Μαδρίτη, έδρα της «βασίλισσας της Ευρώπης» Ρεάλ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Πανιώνιος On Telecoms προκειμένου την Πέμπτη το βράδυ (21.45, NOVASPORTS-3) να κάνει το ντεμπούτο της στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2008-2009. Εκτός αποστολής Ζορόσκι και Δρελιώζης. Οι κυανέρυθροι αναχώρησαν με απ’ευθείας πτήση για τη Μαδρίτη και το βράδυ της Τετάρτης θα προπονηθούν για πρώτη φορά στην «αρένα» της Ρεάλ, το «Παλάθιο Βισταλέγκρε», ένα γήπεδο που μέχρι πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιείτο ως αρένα για ταυρομαχίες!

Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς απέκλεισε από την αποστολή τον τραυματία στους προσαγωγούς Ιβάν Ζορόσκι και τον ανέτοιμο Μάκη Δρελιωζη. Ο πρώτος θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Αθήνα ενώ ο δεύτερος θα κάνει ατομικές προπονήσεις.
Ο κ.Τριφούνοβιτς, αναφορικά με το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:
"Η αποστολή μας στον αγώνα με τη Ρεάλ είναι από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσαμε να είχαμε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα γνωστή σε όλο τον κόσμο. Από τις πιο δυνατές και πιο διάσημες ομάδες και από τις κορυφαίες της Ευρωλίγκα. Εμείς από την πλευρά μας στον αγώνα αυτό θα δοκιμάσουμε τις δικές μας δυνάμεις, θα δείξουμε πόσο καλύτεροι γίναμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας ανήκουν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα σε μία ομάδα που έχει την ποιότητα και το ρόστερ να πάει ψηλά στη διοργάνωση. Δεν μπορώ να πω ότι φοβόμαστε την έδρα ή το όνομα της Ρεάλ. Δεν φοβόμαστε κανέναν και αυτό θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει πρώτα να σεβαστούμε τη δική μας δουλειά στις προπονήσεις και μετά τον αντίπαλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με γερό κορμό παικτών που παίζουν για πολλά χρόνια μαζί αλλά κι εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους μέσα από το ματς και αυτούς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε".

Ετοιμοι να δώσει αλλά και να… πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τον αγώνα χαρακτήρισε τον Πανιώνιο On Telecoms ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και με πολλές συμμετοχές στην Ευρωλίγκα,
ο Γιάννης Καλαμποκης. «Η Ευρωλίγκα επιτέλους ξεκινάει. Είναι κάτι το οποίο τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου το περιμέναμε πολύ καιρό. Είχα αγωνισθεί και στο παρελθόν, πριν τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά στην Ευρωλίγκα και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Θεωρώ ότι η συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση, την κορυφαία στην Ευρώπη, είναι μία σημαντικότατη εμπειρία για κάθε αθλητή. Για τους παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms και ειδικά για όσους ήταν στην ομάδα και την περσινή χρονιά η συμμετοχή είναι επιβράβευση των προσπαθειών που μας έφεραν στην 3η θέση της Α1 στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα από πλευράς ρυθμού αφού έχουμε δώσει όλο κι όλο ένα ματς σε αντίθεση με τη Ρεάλ που έχει παίξει τρία. Πάντως τόσο εμείς όσο και η Ρεάλ δεν είχαμε αγώνα το Σαββατοκύριακο. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα, ξέρουμε τη δύναμη της Ρεάλ αφού την αναλύσαμε στο βίντεο με τον προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αλλά και να... πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το ματς.»
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Το ξεκίνημα της διοργάνωσης μας φέρνει αντιπάλους με μία πολύ δυνατή ομάδα. Το ματς αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο αλλά για τον Πανιώνιο On Telecoms αυτό δεν σημαίνει και κάτι ιδιαίτερο αφού στόχος μας σε όλα τα ματς είναι η νίκη. Μπορεί να ακούγεται περίεργο να λέμε ότι πάμε να νικήσουμε τη Ρεάλ στην έδρα της αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Ο στόχος μας είναι η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Προσωπικά έχω μόλις μία συμμετοχή σε αγώνα της Ευρωλίγκα αλλά έχω εικόνες και παραστάσεις που θεωρώ ότι θα με βοηθήσουν. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν με μία σπουδαία από ψυχολογικής πλευράς νίκης σε μία καυτή έδρα όπως του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η Ρεάλ έχει δώσει περισσότερα ματς από εμάς και βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αλλά θεωρώ ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: