ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ενημέρωση κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Θύρας 2

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοίνωσε: Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας έχετε εμπράκτως αποδείξει, με την αγορα του Εισιτηρίου Διαρκείας για την σεζόν 2008 – 2009.
Σας γνωστοποιούμε πως η Π.Α.Ε Πανιώνιος σας θεωρεί στυλοβάτες και συμμάχους στον αγώνα που δίνει για την ανάπλαση της εικόνας του Συλλόγου και πως μόνο με την συνδρομή των ανθρώπων που νιώθουμε περισσότερο κοντά μας μπορούμε να ονειρευόμαστε καλύτερες μέρες για τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.
Στα πλαίσια λοιπόν, πρωτίστως της δικής σας διευκόλυνσης και αφετέρου της γρηγορότερης εξυπηρέτησης όλων των θεατών της θύρας 2 & 3, σας ενημερώνουμε οτι από τον αγώνα με τον Άρη στις 18/10/2008 θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την είσοδό σας στο γήπεδο, την Θύρα 1 από την οδό Σοφούλη.
Η ρύθμιση αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή με μία ελαστικότητα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα η είσοδος των κάτοχων Εισιτηρίου Διαρκείας της Θύρας 2 θα γίνεται ΜΟΝΟ από την Θύρα 1, από την οδό Σοφούλη.
Για τον λόγο αυτό, θα υπάρξει προκατακτικός έλεγχος στην οδό Αγ. Ανδρέου από την πρώτη είσοδο με τον οποίο οι κάτοχοι θα ενημερώνονται οτι η είσοδός τους θα γίνεται από την άλλη μεριά του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: