ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

"Ναυάγιο" στη Κομοτηνή...

Τραγική εμφάνιση και ήττα για τον Πανιώνιο στη Κομοτηνή με 1-0 από τον Πανθρακικό. Αγνώριστος ο Ιστορικός, με παίκτες "φαντάσματα" και τον Εβαλντ Λίνεν απών από το ματς, γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε "κολλημένος" στους 5 βαθμούς. Εκτός από τους βαθμούς "χάσαμε" και τον Μαϊστόροβιτς τον οποίο ο διαιτητής Ντάντης απέβαλε αδικαιολόγητα και έτσι ο φορμαρισμένος (και ίσως ο μοναδικός διασωθείς από το ναυάγιο της Κομοτηνής) δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Αρη.
Από που να αρχίσεις και απο που να τελειώσεις. Από τους παίκτες που νόμισαν ότι επειδή έφεραν 2-2 με την ΑΕΚ έγιναν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Που υποτίμησαν τους μαχητικούς παίκτες του Πανθρακικού; Που δεν έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά; Οχι δεν θέλουμε να νικάμε έτσι κι' αλλιώς, αλλά θέλουμε οι παίκτες του Πανιωνίου να μοχθούν, να προσπαθούν...
Τι να γράψω για τον Λίνεν; Απών από το ματς. Δεν βοήθησε την ομάδα από τον πάγκο. Αφησε 95 λεπτά τον Χούτο και 75' τον Μπάρκογλου να περιφέρονται (άσκοπα...) στον αγωνιστικό χώρο. Στη μεσαία γραμμή μόνιμα γίνεται αλλαγή ο Νικολαόυ. Οι απόντες χθες Κουμορτζί, Μάκος έμειναν πάλι μεχρι το τέλος. Στην άμυνα. Η ομάδα πήρε δυο έμπειρους σέντερ μπακ για να παίζει ο Κοντοές; Ημαρτον! Το φάουλ (που φάγαμε το γκολ...) που κάνει είναι και αστείο (υπάρχουν τρεις συμπαίκτες του δίπλα) και για κόκκινη. Φαίνεται ότι εκτός από τους παίκτες και ο κόουτς "έμεινε" στο ματς με την αεκ γιατί δεν εξηγείται το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν 67 λεπτά για να κάνει την πρώτη αλλαγή.

Το http://www.sport24.gr/html/ent/679/ent.255679.asp έγραψε για το ματς στη Κομοτηνή: "Οι ποδοσφαιριστές του Έβαλντ Λίνεν, παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν με "κάτω τα χέρια". Ελλειψη πάθους, αλλά και υποτίμηση του αντιπάλου είναι μερικά από τα συμπεράσματα που έβγαζε κανείς για την συμπεριφορά των "κυανέρυθρων" ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, την ώρα που ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας ωρυόταν στον πάγκο, για την απόδοση τους, έχοντας, βέβαια, και ο ίδιος ευθύνες για την συνολική παρουσία της ομάδας, καθώς άφησε την ομάδα με έναν επιθετικό λιγότερο, την ώρα που φαινόταν πως ο Γιώργος Μπάρκογλου δεν βρισκόταν στη... μέρα του".

Πολλά συγχαρητήρια στους ηρωϊκούς "κυανέρυθρους" οπαδούς που βρέθηκαν στη Κομοτηνή, επί 95 λεπτά δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα. Ομως δεν φτάνει μόνο η φωνή των οπαδών χρειάζεται παίκτες και προπονητής να τα δίνουν όλα για να πάρει η ομάδα αποτέλεσμα. Και πάλι μπράβο στα παιδιά που ταξίδεψαν στη πόλη της Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: