ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Μεταγραφές στην ομάδα του στίβου

Πολύ καλή εξέλιξη παρουσιάζεται στον τομέα των μεταγραφών για το τμήμα στίβου του συλλόγου, μετά την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους δρομείς των τελευταίων ετών στους δρόμους ταχύτητας , του Κώστα Bογιατζάκη με ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 10,36 . Με την προσθήκη του κορυφαίου αθλητή εκτός των ατομικών του αγωνισμάτων η ομάδα 4 χ 100 εξασφαλίζει μια δυναμική παρουσία εν όψη του επερχομένου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με πολλές ελπίδες στην κατάκτηση μεταλλίου.
Μεγάλο ρόλο στην επιλογή του συλλόγου μας από τον πρωταθλητή, έπαιξε όχι μόνον το καλό όνομα που έχει αποκτήσει το σωματείο μας ,σε ότι αφορά στη σωστή διαχείριση των οικονομικών θεμάτων ,(ιδιαίτερα στην εμπρόθεσμη καταβολή των συμφωνημένων οδοιπορικών ), αλλά περισσότερο στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των διοικούντων το τμήμα ,των αθλητών και των προπονητών .
Παράλληλα με τη μεταγραφή του Κώστα βογιατζακη βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις και μια εξίσου σημαντική μεταγραφή κορυφαίας αθλήτριας η οποία θα προσφέρει στο σύλλογο μεγάλες δυνατότητες εκτός των ατομικών της αγωνισμάτων και στις δυο σκυτάλες.
Επανέρχεται στις τάξεις του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. η αθλήτρια του ύψους Φωτεινή Φωτεινογιαννοπουλου από την Κρήτη και τον ΟΦΗ όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της.
Στις τάξεις του Πανιωνίου προστέθηκε επίσης και ο νεαρός (1990) και πολλά υποσχόμενος αθλητής Γουρλής Κων/νος, μέλος της εθνικής ομάδας παίδων στο έπαθλο ο όποιος μεταγράφηκε από τη Χίο λογά σπουδών και εκτός των ατομικών του αγωνισμάτων θα βοηθήσει το σύλλογο σε όλες τις σκυταλοδρομίες.
Οι πιο πάνω μεταγραφές ,σε συνδυασμό με την επιστροφή της επί πολλά χρόνια μέλους της Εθνικής ομάδας Φρόσως Πατσού η οποία, εάν χρειαστεί να βοηθήσει το σύλλογο ,θα συμμετάσχει στη σκυτάλη 4χ100, την αποθεραπεία των αθλητών Παναγιώτη Γιαπατου, Σάββα και των αθλητριών Νίκης Μητροπούλου και Γιούλης Αλεξάνδρου οι όποιοι δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την περασμένη χρόνια λογά σοβαρών τραυματισμών,θα δώσουν μεγάλη βαθμολογική βοήθεια στο σύλλογο.
Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (31/10/2008) το τμήμα στίβου θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει άλλες τρεις πολύ σημαντικές και επιλεγμένες μεταγραφές σε μια προσπάθεια επαναφοράς του συλλόγου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Ελπίζουμε η προσπάθεια μας να βρει την κατάλληλη συμπαράσταση από όλους τους φίλους του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. τους οποίους έχουμε ανάγκη σε όλα τα επίπεδα ιδιαίτερα στην παρουσία τους κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: