ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

«Ζητούμενο η ισορροπία»

Ο Πανιώνιος με την εμφάνιση στην Πυλαία έστειλε το δικό του μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές της τρίτης θέσης. Αν υπάρχει κάτι που μας εντυπωσίασε χθες δεν ήταν κάτι άλλο από την συνοχή και ισορροπία που έδειξαν στο παιχνίδι τους οι «κυανέρυθρων». Αυτή η ισορροπία είναι και για τον Γιάννη Καλαμπόκη το ζητούμενο της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τα όσα είπε, μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6. Από εκεί και πέρα ο διεθνής άσος αναφερόμενος στο νικηφόρο ξεκίνημα στην Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε «Παίξαμε καλά και όπως είχαμε σχεδιάσει. Όπλο μας ήταν η άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο και η οποία μας επέτρεψε να ξεφύγουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλαμπόκης για:

Τις τελευταίες εξελίξεις με την 14η ομάδα και το πόσο επηρεάζουν αυτές τον Πανιώνιο:

«Κανείς δεν έχει καταλάβει τι γίνεται με αυτό το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί αν και αργά μια λύση. Για μας είναι λίγο περίεργο το πρόγραμμα, γιατί και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άργησε να γίνει, αλλά και γιατί επόμενος αντίπαλος μας είναι η Καβάλα. Βέβαια για μας ίσως είναι και καλύτερα, γιατί θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα για το ματς της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ».

Την ατμόσφαιρα της Πυλαίας και το αν όντως ήταν όσο εύκολη η νίκη του Πανιωνίου:

«Στο γήπεδο υπήρχε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλά και όπως είχαμε σχεδιάσει. Όπλο μας ήταν η άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο και η οποία μας επέτρεψε να ξεφύγουμε. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά αν δεν χαλαρώναμε στο τέλος και αν δεν επιτρέπαμε να μπουν κάποια εύκολα καλάθια σε μια προσπάθεια να μην δεχτούμε κάποια τρίποντα. Βέβαια το σημαντικότερο όλων είναι η νίκη».

Την ισορροπία που είχε στο παιχνίδι του ο Πανιώνιος:

«Αυτό είναι το ζητούμενο και ελπίζουμε να την έχουμε και στη συνέχειας της σεζόν. Θέλουμε να στηριχτούμε σε πολλούς παίκτες τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι».

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος φέτος καλείται να τα βγάλει πέρα με δυο διοργανώσεις:

«Σίγουρα είναι δύσκολο. Θα βρούμε απέναντι μας ομάδες με μεγάλη ιστορία, τεράστια μπάτζετ, εμπειρία και μεγάλη ποιότητα. Θέλουμε να διασκεδάσουμε όλη τη διαδρομή και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, είτε αυτό σημαίνει να πάρουμε κάποιες εμπειρίες, είτε κάποιες νίκες. Θέλουμε να έχουμε κάποια καλά αποτελέσματα και στο τέλος της πρώτης φάσης θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος νίκησε σχετικά εύκολα και τη γνώμη του για τον κ. Τριφούνοβιτς:

«Για μας δε είναι έκπληξη γιατί ξέρουμε τη δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι. Ο κ. Τριφούνοβιτς είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τη δουλειά που κάνει και αυτό ζητάει και από μας. Θέλει να σεβόμαστε πρώτα εμάς τους ίδιους και μετά τον αντίπαλο».

Το τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στους φίλους του Πανιωνίου:

«Νομίζω ότι και φέτος είναι λίγο επιφυλακτικοί στην αρχή, όπως άλλωστε και πέρυσι. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν στο γήπεδο τόσο για να δουν καλές ομάδες, όσο και από την δική μας προσπάθεια. Είδαν και οι ίδιοι ότι πέρυσι με την παρουσία τους μας βοήθησαν πολύ στο τέλος. Έχουμε την ανάγκη τους και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: