ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Αντερσον

Το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 μμ ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μόνος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της νίκης. Μπορεί η ομάδα να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της ομάδας.
Εσείς που θα βρεθείτε το Σάββατο στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στο να έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μπορείτε να αποφορτίστε τους ποδοσφαιριστές από το άγχος, να στηρίξτε τις προσπάθειές τους και να τους βοηθήσετε να υπερισχύσουν του Άρη. Τη νίκη πιο πολύ από όλους την θέλουν οι έντεκα που θα αγωνιστούν, με την συμπαράσταση σας θα την κατακτήσουν!
Την βοήθεια των φιλάθλων του Πανιωνίου ζήτησε με δηλώσεις του στο «Πανιώνιος 118» ο Άντερσον Γκονσάγκα. Ο βραζιλιάνος επιθετικός είπε χαρακτηριστικά «θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπαίνουμε για κερδίσουμε, αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη! Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τους φιλάθλους που έχουν βρεθεί σε κάθε αγώνα στο πλευρό μας. Μπορεί να μην τους έχουμε δώσει ακόμα αυτό που αξίζουν αλλά μαζί ομάδα και φίλαθλοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Για τον ερχόμενο αγώνα με τον Άρη θα τους προέτρεπα να μας στηρίξουν για ενενήντα λεπτά και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: