ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Στα κυανέρυθρα και ο Μιχάλης Παραγυιός

Εναν ακόμη Ελληνα παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Πανιώνιος On Telecoms που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον πάουερ φόργουορντ Μιχάλη Παραγυιό. Ο Μιχάλης Παραγυιός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αφού ο πατέρας του Γιάννης Παραγυιός έκανε στη δεκαετία του '80 καριέρα στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το who is who του Μιχάλη Παραγυιού

Ο Μιχάλης Παραγυιός γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1982 και έχει υψος 2μ.06. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη Γλυφάδας το 1996 και έμεινε εκεί έως το 2000. Τότε εντάχθηκε στο δυναμικό του Ιωνικού Νικαίας ομάδα με την οποία ανδρώθηκε μπασκετικά παίζοντας κυρίως στο πρωτάθλημα της Α2.
Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στον Ιωνικό μετακινήθηκε στον Ηλυσιακό ξανά στην Α2 κατηγορία ενώ τη σεζόν 2007-08 ήταν στο ρόστερ του Μαρουσίου αγωνιζόμενος σε 8 ματς πρωταθλήματος και δύο ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.
Ο Μιχάλης Παραγιός που το 2006 είχε αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ έχει αγωνισθεί πέντε φορές με τη φανέλα της Εθνικής Εφήβων το 1999.
Δείτε τα στατιστικά της καριέρας του Μιχάλη Παραγυιού κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: