ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Δίχως αγώνα και Ζορόσκι

Απραγος θα μείνει για τη 2η αγωνιστική της Α1 ο Πανιώνιος On Telecoms καθώς ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 19 Οκτωβρίου αγώνας με την Καβάλα δεν θα διεξαχθεί μετά από σχετική απόφαση του ΕΣΑΚΕ που έχει να κάνει με την απόρριψη της συμμετοχής της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α1. Είκοσι μέρες εκτός δράσης ο Ζορόσκι.

Ετσι, ο πρώτος προγραμματισμένος εντός έδρας αγώνας της ομάδας είναι αυτός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 29 Οκτωβρίου και αφού προηγούμενα θα έχουν διεξαχθεί οι εκτός έδρας αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23 Οκτωβρίου) και την ΑΕΚ (26 Οκτωβρίου). Ο, δε, πρώτος εντός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα της Α1 θα είναι αυτός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 2 Νοεμβρίου.

Είκοσι μέρες εκτός ο Ζορόσκι

Τα μαντάτα για τον τραυματισμό του Ιβάν Ζορόσκι στον αγώνα της πρεμιέρας της Α1 με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ευχάριστα για τον παίκτη και τον Πανιώνιο On Telecoms. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε τραυματισμό (θλάση) στους προσαγωγούς του δεξιού ποδιού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τημ της ομάδας ο "Ζόρο" θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες. Ηδη από την Παρασκευή ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου στις αρχές Νοεμβρίου να είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: