ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΟ στη Ν.Σμύρνη

Σχετικά με την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Πανιώνιος οφείλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο τα κάτωθι:
Μία εβδομάδα προ της συσκέψεως που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, οι ΠΑΕ Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έπειτα από αλληλογραφία είχαν συμφωνήσει την αμοιβαία ανταλλαγή 500 εισιτήριων για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων φιλάθλων στους αγώνες Πανιώνιος-ΠΑΟ και ΠΑΟ-Πανιώνιος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Κατά την διάρκεια της σημερινής συσκέψεως και ενώ απέμεναν μόνο οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η παρουσία 500 φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη θύρα 8 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ετέθη θέμα ασφάλειας από τον Ταξίαρχο των ΥΑΤ κ. Κούρβα και ζητήθηκε να μείνει κενή η μισή θύρα 7 του γηπέδου, άποψη που υιοθέτησε και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών κ. Σγουρός μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης.
Πριν τεθεί αυτό το ζήτημα ασφάλειας, σχετικά με την παρουσία των 500 φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα μέτρα ασφαλείας από μέρους της ΕΛ.ΑΣ ήταν τα ίδια με αυτά του αγώνα Πανιώνιος-Αρης όταν και είχαν φιλοξενηθεί 500 φίλαθλοι του Άρη στην ίδια θύρα. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα Πανιώνιος-Άρης όπως είχε προβλεφθεί και για τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟ, υπήρχε «νεκρή ζώνη» μεταξύ των φιλάθλων στη θύρα 8 του γηπέδου η οποία αντιστοιχούσε σε 350 καθίσματα.
Το αίτημα του Ταξίαρχου κ. Κούρβα για «νεκρή ζώνη» και στην θύρα 7 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, η ΠΑΕ Πανιώνιος το απέρριψε και ως εκ τούτου η ΕΛ.ΑΣ. δεν επέτρεψε την παρουσία φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον εν λόγω αγώνα. Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι πριν τον αγώνα Πανιώνιος-Άρης, Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. εκ των οποίων και ο Ταξιαρχός κ. Κούρβας είχαν εισηγηθεί για βελτιώσεις στην θύρα 8 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης που αφορούσαν την ασφάλεια των φιλάθλων, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί.
Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να εκφράσουμε μόνο την απογοήτευσή μας στο γεγονός ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο του 21ου αιώνα, κάποιοι Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύουν την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γιορτή που πρέπει να παίρνουν μέρος οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: