ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

«Ολοι μαζί πρέπει να πολεμήσουμε αυτά τα φαινόμενα. Πρέπει να υπάρξουν αυστηρότατες ποινές. Αυτοί οι τύποι δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, με τον αθλητισμό. Δεν είναι φίλαθλοι. Χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να βγάλουν τα κτηνώδη ένστικτα. Φυσικά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Και σ’ άλλες χώρες συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα ». Σκληρός και ευθύς ο Εβαλντ Λίνεν δεν «μασάει» τα λόγια του και δημόσια καταθέτει την άποψή του για τα θλιβερά φαινόμενα της βίας που ζήσαμε την Πέμπτη το εμσημέρι. Ο Γερμανός προπονητής του Πανιωνίου διαφωνεί με την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας και υποστηρίζει: «Δεν είναι λύση να σταματάμε να παίζουμε. Θα φύγουν αυτοί απ’ τα γήπεδα; Αν γίνουν την άλλη εβδομάδα πάλι επεισόδια θα σταματήσουν και πάλι τα ματς; Δυστυχώς έτσι δικαιώνονται αυτοί οι τύποι».
Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «κυανέρυθρης» ομάδας λέγοντας: «Τα ματς που απομένουν έχουν κομβικό χαρακτήρα. Για μας είναι τέσσερις τελικοί. Πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Παίζουμε με ομάδες που έχουν κοινούς βαθμολογικούς στόχους κάτι που σημαίνει ότι άμα χάσεις, μένεις πίσω».
Ο Εβαλντ Λίνεν με αφορμή τον σοβαρό τραυματιμό του Βαγγέλη Κουτσόπουλου αναφέρθηκε στους τραυματίες, αλλά και στο ιατρικό τημ της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ λέγοντας: «Θεωρώ ότι έχουμε εξαιρετικό ιατρικό τημ, ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αυτό που συνέβη με τον Φερνάντεζ, που επέστρεψε υγιέστατος σε τρεις μήνες, πραγματικά ήταν εκπληκτικό. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με τον Κουτσόπουλο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην ομάδα».
Ο προπονητής της «κυανέρυθρης» ομάδα ρωτήθηκε και για την Εθνική Ελλάδος, για την οποία ανέφερε: «Πιστεύω ότι η Εθνική Ελλάδος μπορεί να φτάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εχει καταφέρει, παρά την βαριά ήττα από την Τουρκία, να βρίσκεται σε θέση πρόκρισης».
Η
αναβολή των αγώνων πρωταθλήματος σίγουρα δυσαρέστησε τον Εβαλντ Λίνεν, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Ετσι προκειμένου να μην χάσουν οι παίκτες του την καλή τους αγωνιστική κατάσταση, ο Γερμανός αποφάσισε να παίξει το Σάββατο (στις 4 το απόγευμα) ο Πανιώνιος φιλικό ματς με την Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: