ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 13 Μαρτίου 2007

Πρωτάθλημα σκακιού Β' εθνικής

Ξεκίνησε την Κυριακή 11/3 το Πρωτ/μα της Β΄ Εθνικής στο οποίο ο Πανιώνιος συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά.Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει η κλήρωση των δύο ομίλων της Αττικής στην οποία η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις παρακάτω ομάδες: Σ.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙ - Σ.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΖΗΝΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΛΙΟΥ.
Το Πρωτ/μα διεξάγεται σε επτά γύρους αφού η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει από μία φορά τις υπόλοιπες εντός η εκτός έδρας, ανάλογα με την κλήρωση της αγωνιστικής και ολοκληρώνεται στις 13/5. Ησύνθεση των ομάδων είναι δωδεκαμελής ( 5 ανδρικές, μία γυναικέια, μία νεάνιδα κάτω των 18, μία κάτω των 16, ένας έφηβος κάτω των 18, ένας κάτω των 16, ένας κάτω των 14, ένας κάτω των 12. Στον πρώτο γύρο αντιμετωπίσαμε τον Α.Ο Κηφησιάς μία ομάδα που δεν θεωρούνταν αγωνιστικά καλύτερη από τη δική μας παρόλα αυτά γνωρίσαμε την ήττα με σκόρ 7-5. Τη δεύτερη αγωνιστική θα τεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα του Ιλίου την οποία απαραιτήτως θα πρέπει να κερδίσουμε για να επιτύχουμε τον φετινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την όσο δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών και λεπτομέρειες με τις συνδέσεις των ομάδων μπορεί να αντλήσει κανείς από την ιστοσελίδα
http://www.skaki.gr/ η στη http://www.essnachess.gr/ και συγκεκριμένα στο αρχείο που αναφέρεται στα Διασυλλογικά Β΄ Εθνικής.
Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: