ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 4 Μαρτίου 2007

Με "Πάνθηρα" δαγκωματιά πέρασε από το "Σίτι"

ΤΟ www.sport-fm.gr έγραψε για το ματς. Η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι πλέον υπαρκτός στόχος για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν εκτός έδρας του Αιγάλεω με 2-0, φτάνοντας τους 32 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από τον Άρη. Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Νεοσμυρνιώτες, με τους Μπρέσκα και Τσικιτισβίλι να προσθέτουν άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους. Φανούρης Γουνδουλάκης στο 45’ και ο Τσικιτισβίλι στο 90’ τα γκολ των νικητών. Μπλεξίματα για το Αιγάλεω, που έμεινε στους 27 βαθμούς. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν είχε το μυαλό της στην άμυνα και έβγαινε στην αντεπίθεση με τους Μπρέσκα και Γουνδουλάκη να είναι πολύ κινητικοί. Γκολ και τέλος Εκεί που όλοι περίμεναν να τελειώσει το ημίχρονο, ο Πανιώνιος «χτύπησε» και πάγωσε τους παίκτες του Αιγάλεω. Στο 44΄ ο Μπρέσκα έκανε την σέντρα με εκτέλεση φάουλ, ο Λουρένσο έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή για να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ο Γουνδουλάκης και να την στείλει στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Το Αιγάλεω είναι την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι Πλετς, Μπερτέ και Ενσαλίβα είχαν σηκώσει ένα «τείχος» στους αντίπαλους επιθετικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Κένινγκ. Το Αιγάλεω αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα ώστε να έρθει η ισοφάριση, αλλά ο Πανιώνιος χτύπησε και πάλι στο τέλος. Ο Τσικιτισβίλι έκανε την κάθετη μπαλιά στον Λουρένσο, ο οποίος προσπάθησε να περάσει τον Γιάννου και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο Βασσάρας να δώσει πέναλτι. Ο Τσικιτισβίλι ανέλαβε την εκτέλεση και ο Γιάννου απέκρουσε ωστόσο στην επαναφορά ο Γεωργιανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Πανιώνιος: Κένινγκ, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Μπρέσκα(46' Αραβίδης), Τσκιτισβίλι, Μάκος (76' Κόντε), Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος (83' Γκασπάρ), Ενσαλίβα, Λουρένσο.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ η παρουσία των ΄"κυανέρυθρων" φιλάθλων στο ματς, οι οποίοι με μπροστάρηδες τους "Πάνθηρες" μετέτρεψαν το "Σίτι" σε Νέα Σμύρνη και βοήθησαν καθορτσικά να φύγει η ομάδα μας νικήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: