ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Συνέντευξη Νίκου Σπυρόπουλου

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό FREE, (θα κυκλοφορήσει την προσεχή Παρασκευή), παραχώρησε ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός του Πανιωνίου Νίκος Σπυρόπουλος... Γιατί επέλεξε τον Πανιώνιο, ποια ομάδα από τις μεγάλες τον ήθελε από τον ΠΑΣ, και που θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα... Τι λέει για την περιπέτεια του ντόπινγκ που τον κράτησε ένα χρόνο εκτός γηπέδων... O Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε:
- Λοιπόν, η ουσία είναι ότι και οι τρεις μεγάλοι, έχουν ενδιαφερθεί για σένα. Τι σημαίνει αυτό για σένα, και ποια από τις τρεις προτιμάς;

"Θέλω να παίξω μπάλα σε μια ομάδα που είναι καλά οργανωμένη - ο Πανιώνιος είναι πλέον από τις καλύτερες στον τομέα αυτό - που να έχει υψηλούς στόχους. Θα μου άρεσε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Να μην έχει τόσες ελλείψεις, όσες το ελληνικό. Να έχει βοηθητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα που να μπορείς να προπονείσαι στη διάρκεια της χρονιάς.

- Στον Πανιώνιο πάντως πρέπει να είσαι ευτυχισμένος πλέον.

"Από την πρώτη χρονιά ήμουν. Σκέψου ότι έπαιξα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια, πριν κλείσω πέντε μήνες στην ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που επέλεξα τότε τον Πανιώνιο. Κι ας πέρασε μια σκληρή χρονιά. Είναι η ομάδα που αναδεικνύει πάντα, τα νέα παιδιά. Τα αγκαλιάζει, τους δίνει ευκαιρίες να κάνουν καριέρα. Όταν δουλεύεις στις προπονήσεις, ανταμείβεσαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: