ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Σεκού Μπερτέ: "Στο τέλος το ταμείο"

Η νίκη στο "Σίτι" είχε...άρωμα Ευρώπης αλλά ο Σεκού Μπερτέ, απέφυγε να θέσει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει το ταμείο και ο Πανιώνιος βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά."Για μένα η πραγματικότητα είναι στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο όπως και οι συμπαίκτες μου για να κατακτούμε τις νίκες. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε τον απολογισμό και θα δούμε που έχουμε φτάσει". Οσο για το ποιό ήταν το κλειδί για τη νίκη του Πανιωνίου στο Αιγάλεω, ο αμυντικός των "κυανέρυθρων" τόνισε: "Ήμασταν πολύ δυνατοί και δυναμικοί σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε μία ευκαιρία, βάλαμε το γκολ και νομίζω αυτός ήταν ο κύριος λόγος που φτάσαμε στη νίκη".
Στην συνέχεια ο Σεκού Μπερτέ δεν θέλησε να μιλήσει για τον στόχο της ομάδας στα έξι παιχνίδια που απομένουν και επεσήμανε:"Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ιδιόμορφο δεν θέλω να αναφερθώ στο μέλλον". "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα" Ο αμυντικός από το Μάλι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα μετά τον τραυματισμό του αλλά πλέον επέστρεψε στο βασικό σχήμα με απαρχή τον προηγούμενο αγώνα με την Κέρκυρα, έχοντας κερδίσει ξανά μία θέση στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν. "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χαίρομαι για τον εαυτό μου και για την ομάδα", τόνισε.

"Σπουδαίος προπονητής ο Λίνεν"

Ο Σεκού Μπερτέ αναφέρθηκε όμως με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή του, τον Έβαλντ Λίνεν και όπως υποστήριξε έχει σημαντική συνεισφορά στην έως τώρα πορεία της ομάδας. "Προσεγγίζει πολύ τους παίκτες, μιλάμε με τον προπονητή.Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ σκληρά και μεθοδικά.Είναι σπουδαίος προπονητής και έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας", ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα όμως μίλησε και για την συνεργασία του με τον Μαρσέλο Πλετς στο κέντρο της άμυνας, λέγοντας:"Δουλεύουμε πάρα πολύ στην προπόνηση, μιλάμε μεταξύ μας, συνενοούμαστε. Είναι και ο προπονητής κοντά μας. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που έχουμε τέτοια συνεργασία.Κάνουμε πολύ καλή δουλειά". Ευχαριστώ στους οπαδούς

Ο κόσμος του Πανιωνίου είχε δυναμική παρουσία και στις εξέδρες του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και ο Σεκού Μπερτέ στάθηκε στο γεγονός πως βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. "Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ γιατί σε κάθε παιχνίδι, βρίσκονται δίπλα μας. Είναι σημαντική η βοήθεια τους". Οσον αφορά στις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα εξάλλου, ο αμυντικός του Πανιωνίου έκανε λόγο για υψηλό επίπεδο."Γενικά βρήκα πολύ υψηλό επίπεδο με πολύ καλούς παίκτες. Να πω την αλήθεια δεν το περιμένα ότι θα ήταν τόσο καλό το πρωτάθλημα αλλά αν δούμε ότι και η Εθνική ομάδα της Ελλάδος είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάτι λέει και αυτό", δήλωσε. Τέλος για την ζωή του στην Ελλάδα δήλωσε ευχαριστημένος."Έχω ένα φίλο από τον Λεβαδειακό.Περνάμε καλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην Ελλάδα".

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: