ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Συνέντευξη Κούλλη Παύλου

Για το ταλέντο του Κούλλη Παύλου οι ειδικοί έχουν εκφράσει κατά καιρούς τα καλύτερα λόγια. Αρκετές, μεγάλες ομάδες στην Κύπρο, ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν και τελικά μόλις στα 20 του χρόνια βρέθηκε εκτός νησιού φορώντας την φανέλα του ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ παρακολουθεί την πορεία του νεαρού άσου και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
"ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ" Πάντα δύσκολη, είμαι νεαρός και χρειάζεται χρόνος όμως είμαι υποχρεωμένος να προσαρμοστώ στις συνθήκες που συνάντησα.
"ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ " Πολύ δυνατές και περισσότερο πιεστικές, με καλύτερους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά ψηλό όμως πιστεύω οι 2 πρώτες ομάδες στην Κύπρο θα ήταν στην εξάδα του Ελληνικού.
"ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ "Αδικίες συμβαίνουν παντού και δεν θα σταματήσουν ποτέ. Όταν η ομάδα κερδίζει δεν μπορείς να πεις τίποτα. Αυτή η δύσκολη περίοδος για μένα με δυναμώνει και γίνομαι ακόμη καλύτερος. Είναι και θέμα συγκυριών, περιμένω την ευκαιρία για να αποδείξω τον λόγο που ήρθα σε αυτή την ιστορική ομάδα. Δεν είναι δύσκολο να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα ,αν ο προπονητής σου δείξει εμπιστοσύνη και έχεις τις δυνατότητες τότε σίγουρα μπορείς να διαπρέψεις.
"ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" Παρακολουθώ σχεδόν όλους τους ζωντανούς αγώνες αλλά και τα στιγμιότυπα. Νομίζω το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο σταθερή ομάδα και στο τέλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα παρόλο που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει σημαντική βελτίωση. Για το κύπελλο όλα είναι πιθανά αφού εκτός από τις δύο ομάδες της Λευκωσίας και οι υπόλοιπες που θα προκριθούν είναι δυνατές. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πανηγυρίσει το τρόπαιο.
"ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ;" Θα επιστρέψω μόνο αν έχω πρόταση που με ικανοποιεί από ομάδα που πρωταγωνιστεί και αγωνίζεται στην Ευρώπη.


Πηγή: www.kerkida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: