ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Ουίνστον: "Ανοιχτή η πρόκριση"

Ενα από τα πρόσωπα της βραδιάς το βράδυ της Τρίτης στο Φονταζάου της Χιρόνα θα είναι και ο αμερικανός σκόρερ του Πανιώνιος Forthnet Κένεντι Ουίνστον. Ο "Κένι" μίλησε στο επίσημο site της διοργανώτριας αρχής FIBA Europe και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες με την ισπανική ομάδα, την έως τώρα πορεία του Πανιώνιος Forthnet αλλά και την προσωπική του καριέρα.
Ο Ουίνστον που είναι δεύτερος σκόρερ του Πανιώνιος Forthnet στο FIBA EuroCup με 14 πόντους μέσο όρο αναφέρθηκε κυρίως στις αναμετρήσεις με την Ακασβαγιού Χιρόνα δηλώνοντας:
"Η ομάδα της Χιρόνα διαθέτει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο, είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα και παίζει πολύ καλό μπάσκετ", δήλωσε ο γκαρντ του Πανιώνιος Forthnet προσθέτοντας: "Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Κάθε ομάδα μπορεί να την νικήσει οποιαδήποτε βραδιά..."
Ο Αμερικανός σκόρερ των κυανέρυθρων που την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά δεν είχε παίξει στον αγώνα της τότε ομάδας του Γκραν Κανάρια στην έδρα της Χιρόνα αφού το συγκεκριμένο ματς έγινε 2 εβδομάδες πριν τη συμφωνία του Ουίνστον με τη Γκραν Κανάρια τον Οκτώβριο του 2005 δήλωσε πως περιμένει από τη Χιρόνα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι: "Θα προετοιμαστούν για το καλύτερο δυνατό παιχνίδι από πλευράς τους. Αλλά και εμείς θα πράξουμε το ίδιο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή...".
Ο Ουίνστον δεν παρέλειψε να μιλήσει και επί προσωπικού για την έως τώρα εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα. "Είναι μία δυνατή λίγκα. Θεωρώ ότι έχω καλυτερεύσει το παιχνίδι μου, κυρίως στο τρανζίσιον, να δουλεύω ώστε να βγαίνω από τα σκριν και να σουτάρω και παράλληλα έμαθα να παίζω καλύτερα στην άμυνα. Γενικώς μαθαίνω πως να είμαι καλός στο μισό γήπεδο και κυρίως στην άμυνα στο μισό γήπεδο".
Οσο για την έως τώρα πορεία του Πανιώνιος Forthnet ο Ουίνστον δήλωσε: "Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα όμως μας επηρέασαν σημαντικά κάποιοι τραυματισμοί που είχαμε. Παίξαμε δίχως πλέι-μέικερ για 2-3 παιχνίδια. Ομως το ευχάριστο είναι ότι φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά του FIBA EuroCup και τώρα θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος...".

Πηγή: ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Forthnet, www.panioniosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: