ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 3 Μαρτίου 2007

Η πίττα του ενιαίου Πανιώνιου

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Σμύρνης ο ενιαίος Πανιώνιος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα του παρουσία πλήθους επίσημων προσκεκλημένων και φυσικά φιλάθλων της ομάδας. Το παρόν, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έδωσαν η Υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ.Σταύρος Δουβής και φυσικά ο πρόεδρος του Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet Ηλίας Λιανός και πολλοί ακόμη παράγοντες του αθλητισμού. Στην εκδήλωση που είχε διάρκεια δύο ωρών βραβεύθηκαν αθλητές από όλα τα τμήματα της Πανιώνιας οικογένειας που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους μέσα στο 2006 ενώ το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας "έπεσε" στην Γυναικεία ομάδα μπάσκετ!
Στην ομιλία της η Υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: "Ευχαριστώ που με έχετε δεχθεί στην οικογένεια του Πανιώνιο. Εχω δεθεί με αυτό τον σύλλογο. Μοναδικός "αιώνιος" είναι ο Πανιώνιος".
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πανιώνιος και πρόεδρος του Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Κωνσταντίνος Τσακίρης από την πλευρά του τόνισε: "Βρισκόμαστε σε εποχή αναγέννησης. Θελουμε να δούμε τον Πανιωνιο εκεί που του αρμόζει. Δεν το έχουμε ζητήσει, αλλά θέλουμε τη βοήθεια της πολιτείας στην προσπάθειά μας αυτή".
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet Ηλίας Λιανός στη σύντομη ομιλία του τόνισε: "Επιδίωξή μας είναι να γίνει το γήπεδο όλων των τμημάτων της ομάδας στη Νεα Σμυρνη. Ολα τα μπράβο για την άνοδο του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια ανήκουν στον Κωνσταντίνο Τσακίρη".

Πλήρες ρεπορτάζ και πολλές φωτογραφίες από την λαμπρή εκδήλωση στο
www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: