ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007

Χάτσον: "Πάμε για νίκη - πρόκριση..."

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου προημιτελικού με την Ακασβάγιου Χιρόνα την Τετάρτη το βράδυ στην Ισπανία δηλώνουν οι παίκτες του Πανιώνιος Forthnet. "Οταν φτάνεις σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει επιστροφή. Χάνεις... βγαίνεις. Ομως εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται για να νικήσουμε", δήλωσε ο Αντρέ Χάτσον προσθέτοντας: "Το ότι υποχρεώσαμε τη Χιρόνα στην πρώτη ευρωπαική ήττα της μέσα στη σεζόν μετά από 13 σερί νίκες σημαίνει πολλά. Εχασαν επίσης προχθές στο πρωτάθλημα Ισπανίας, κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι μπορεί να είναι καλή ομάδα, δεν είναι όμως ανίκητη".
Ο Αμερικανός φόργουορντ του Πανιώνιος Forthnet πιστεύει πως οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι για να πετυχουν μία δεύτερη νίκη σε βάρος της Χιρόνα. "Θέλουμε να έχουμε την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά όπως και στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε και να δείξουμε τη δύναμή μας από την αρχή ώστε να έχουμε τύχη στο τέλος του αγώνα. Ολοι μας ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μία κατάσταση όπου μόνον όποιος κερδίσει προκρίνεται".
Οσον αφορά τη διαφορά... αστέρων που σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Χάτσον δεν δείχνει να λογαριάζει από ονόματα... "Οταν βλέπεις τα ονόματα γραμμένα σε ένα χαρτί εντυπωσιάζεσαι από τους παίκτες του αντιπάλου. Οταν όμως βρεθούμε αντιμέτωποι στο παρκέ εκεί μετράει ποια ομάδα παίζει το καλύτερο μπάσκετ, ποια ομάδα είναι πιο σκληρή και δυνατή και όχι τα ονόματα", τονίζει ο Χάτσον δίνοντας το σύνθημα της νίκης.

Πηγή: ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Forthnet, www.panioniosbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: