ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Ο Πανιώνιος μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες δοκιμάζεται στην έδρα της Ξάνθης, τα Πηγάδια που παραμένουν απόρθητο φρούριο εδώ και 2,5 χρόνια και όπως τόνισε ο Έβαλντ Λίνεν η ομάδα του θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης. Ο Πανιώνιος μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες δοκιμάζεται στην έδρα της Ξάνθης, τα Πηγάδια που παραμένουν απόρθητο φρούριο εδώ και 2,5 χρόνια και όπως τόνισε ο Έβαλντ Λίνεν η ομάδα του θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης. Οι "κυανέρυθροι" έχουν ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τους ακρίτες στο πλαίσιο τουτ πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες αλλά αυτή την φορά όπως ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός η ομάδα του είναι διαφορετική απ΄ότι στον πρώτο γύρο. "Υπάρχουν πολλές παραδόσεις στον κόσμο που μου αρέσουν αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι η Ξάνθη δείχνει δυνατή στην έδρα της", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:"Μία ομάδα που δεν έχει χάσει στην έδρα της από τους "μεγάλους". Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

"Δεν υπάρχει σύγκριση"

Όταν του ζητήθηκε εξάλλου να κάνει σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στην Ξάνθη, όπου ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα, ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στάθηκε στο γεγονός πως τότε η ομάδα του είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα."Δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια αυτά με αυτό της Κυριακής. Άλλαξαμε την ομάδα", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: "Στο πρώτο μισό της σεζόν είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα.Προσπαθήσαμε στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε 6-7 ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε.Ήμασταν άτυχοι. Στο δεύτερο παιχνίδι στο Κύπελλο δεν ήμασταν καλοί. Προερχόμασταν από ένα άσχημο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όμως είμαστε άλλη ομάδα στον δεύτερο γύρο. Ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα αμυνθούμε καλύτερα αλλά θα θα μπορέσουμε να απειλήσουμε περισσότερο". Καταλήγοντας στο συγκεκριμένο θέμα εξάλλου, ο Έβαλντ Λίνεν υποστήριξε:"Το ότι παίξαμε δύο παιχνίδια και ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε είναι δυσάρεστο. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε".

"Κατάλληλο σύστημα"

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" όμως στάθηκε και στην καλή αμυντική παρουσία της Ξάνθης και τόνισε ότι θα πρέπει να βρει το κατάλληλο σύστημα για να καταφέρει να την αντιμετωπίσει. "Έχει δεχτεί 17 γκολ. Μόνο μία ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί λιγότερα μέχρι στιγμής. Αυτό σημαίνει κάτι. Πρέπει να σκεφτούμε το κατάλληλο σύστημα για να τους αντιμετωπίσουμε. Δέχθηκε τρία τέρματα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά όλα ήταν από στημένες φάσεις. Ίσως πρέπει και εμείς να κυνηγήσουμε το γκολ από στημένες φάσεις", υποστήριξε.

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του "Τσκίτο"

Στο αγωνιστικό μέρος το μοναδικό πρόβλημα για τον Έβαλντ Λίνεν είναι η απουσία του τραυματία Λεβάν Τσκιτισβίλι και ο προπονητής του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στους πιθανούς αντικαταστάτες του. "Ο Μάκος που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, μπορεί να επανέλθει στην ενδεκάδα. Επίσης ο Κοντέ είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον Τσκιτισβίλι με επιθετικές βλέψεις εξάλλου, λύσεις είναι και ο Βάγκνερ και ο Φερνάντες", είπε. Μάλιστα στάθηκε και στον Αργεντινό και επιστράτευσε και το χιούμορ του λέγοντας: "Ο Ντάριο είναι μία λύση αλλά πρέπει να σκεφτούμε αν είναι η κατάλληλη στιγμή να επανέλθει στην ενδεκάδα μετά από τόσο καιρό απραξίας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχει μία μπάλα στο γήπεδο και ότι επειδή είχε τρεις μήνες να την ακουμπήσει, θα την θέλει μόνος του αλλά ίσως αυτό θα είναι καλύτερο, από το να την έχουν οι παίκτες της Ξάνθης".


Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: