ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Φουλάρουν... μηχανές Karenta Audi για Μιλάνο

Σε ρυθμούς Ευρωλίγκα μπαίνει πλέον ο Πανιώνιος On Telecoms που σκέφτεται ήδη το κρίσιμο ματς με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης. Πριν από το ματς όμως ο προπονητής και οι επτά ξένοι παίκτες της ομάδας θα δώσουν το παρόν στην επίσημη παρουσίαση της συνεργαίσας της ΚΑΕ με την Karenta Audi που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 25 Νοεμβρίου.
Ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς μαζί με τους Μπάξτερ, Μάιλς, Ζορόσκι, Κένταλ, Ραίτσεβιτς, Τσβέτκοβιτς και Νίκολιτς θα δώσουν το παρόν στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της συνεργασίας της ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms με την Karenta Audi η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Αμφιθέας 23-25 στο κεντρικό κατάστημα της Karenta Audi σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις για όσους δώσουν το παρόν σε αυτή.
Ακολούθως και λόγω της διεξαγωγής του αγώνα για το ULEB Cup ανάμεσα στον Πανελλήνιο και τον Αρη στο γήπεδο του Ελληνικού το βράδυ της Τρίτης, η προπόνηση των κυανέρυθρων θα λάβει χωρα το μεσημέρι στο Ελληνικό ενώ οι παίκτες θα προπονηθούν και το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: