ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τάκη Λεμονή

Στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Τάκης Λεμονής, που δήλωσε:

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό χαρακτηρίζεται κομβικό;Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, κάνοντας ένα καλό ή ένα άσχημο σερί μπορείς να ανέβεις ψηλά ή να πέσεις χαμηλά. Είναι κάτι που πρέπει να μας τσατίζει σαν ομάδα, κοιτάζοντας τον βαθμολογικό πίνακ και είναι κάτι που θα το περάσουμε στους παίκτες.

Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη συνάντηση με τον Ηρακλή;

Σήμερα και αύριο θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που έχουν κάνουν κυρίως με το επιθετικό μας παιχνίδι. Τα δύο ματς φαίνονται κατά κάποιο τρόπο ίδια. Και ο Λεβαδειακός θα έρθει για το αποτέλεσμα κοιτώντας πρώτα την αμυντική του λειτουργία. Έχει δείξει ότι είναι μία αξιόλογη ομάδα και ικανή. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχει το ενδεχόμενο εκτός από πρόσωπα και ο τρόπος παιχνιδιού να είναι διαφορετικός.
Δημιουργεί πίεση η ήττα από τον Ηρακλή μετά και τις αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων;Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που όταν έχει ήττες και θέση που δεν αρμόζει στον βαθμολογικό πίνακα και να μην υπάρχει πίεση. Πάντα υπάρχει πίεση. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι όταν ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δυνατότητες σε μία ομάδα.

Έχει υπάρξει επαφή με τη διοίκηση για τον Χούτο και για άλλα θέματα;

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα ραντεβού με τη διοίκηση για ξεκαθαρίσει το θέμα, χρειαζόμαστε να ξέρουμε το πώς θα βαδίσουμε. Έχω μιλήσει και με τη διοίκηση και τον Χούτο. Οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το καλό του ΣυλλόγουΟ Χούτος κάνει προπονήσεις με την ομάδα των Νέων αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος που προσέχει τον τρόπο προπόνησης από μόνος του. Έχω ζητήσει εγγράφως από τη διοίκηση δύο τρία πράγματα που θα βελτιώσουν τη λειτουργία της ομάδας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το προπονητικό κέντρο.
Θα μειωθεί το ρόστερ και αν ναι έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν;Είναι άδικο για κάποιους ποδοσφαιριστές ότι ίσως δεν θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Κάθε Δευτέρα ζητάω να κάνουμε φιλικά ώστε να έχω καλύτερη εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι το ρόστερ υπάρχει ανάγκη να μειωθεί προκειμένου να δουλέψουμε καλύτερα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο δίκαιος μπορώ.

Υπάρχει κενό σε κάποια θέση;

Στη διοίκηση έχω πει ότι μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχω μία πιο σωστή εικόνα για την ομάδα. Αυτό που βλέπω από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, η μόνη θέση που δεν έχουμε λύσεις, είναι του κλασικού παίκτη περιοχής. Ο Γκονσάγκα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν είναι το κλασικό φορ.

Για την κλήρωση στο Κύπελλο με τη Βέροια και στο στόχο στο θεσμό;

Το Κύπελλο είναι από τους μεγάλους στόχους του Πανιωνίου, πάντα. Για μας είναι στόχος, αλλά δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: