ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ Η 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα rapid 2008 της ΕΣΣΝΑ, που έγινε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και αγωνίστηκαν 23 4μελείς ομάδες σωματείων της Αττικής, συμμετείχαμε με δύο ομάδες (Α΄& Β΄) για πρώτη φορά από την ίδρυση του τμήματος.Αυτή η πρώτη μας παρουσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η Α΄ομάδα κατέλαβε την 2η θέση συγκεντρώνοντας 10β σε 6 αγώνες, 5 νίκες και μία ήττα από την ΑΕΚ, που τελικά κατέκτησε και την πρώτη θέση, τρίτη η ομάδα του ΣΟ Αμπελοκήπων. Την τετραμελή σύνθεση αποτελούσαν οι : Ιωάννης Παπαδάτος, Κωστής Στούμπος, Σταύρος Πανταζόπουλος και Ελένη Στούμπου.
Ταυτόχρονα αγωνίστηκε και η Β΄ομάδα αποτελούμενη από έφηβους με πολύ καλή απόδοση αφού μόλις στον τελευταίο γύρο έχασε μία θέση στην τελική εξάδα.Στην Β΄ ομάδα αγωνίστηκαν: Ιωάννης Ασημακόπουλος, Κων/νος Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Στεφανής και Ιωάννης Πουλόπουλος.
Η τελική κατάταξη ήταν: 1η Α.Ε.Κ. (Α΄) 11 βαθμοί 19 πόντοι 2ος Πανιώνιος (Α΄) 10 βαθμοί 15,5 πόντοι 3ος Σ.Ο. Αμπελοκήπων 9 βαθμοί 18 πόντοι.
Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκινά με ένα Κύπελλο σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές φαίνονται ψυχολογκά προετοιμασμένοι για τον μεγάλο φετινό μας στόχο, την κατάκτηση του πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος.
Οι αγώνες έγιναν στην Καλλιθέα στο φιλόξενο χώρο του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, που ήταν και συνδιοργανωτές με την ΑΕΚ και την ΕΣΣΝΑ. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη στις αντίστοιχες σελίδες των διασυλλογικών:
http://www.essnachess.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: