ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Aνακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία

Επειδή τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, θα θέλαμε από μέρους μας να τονίσουμε τα κάτωθι:

Έχουμε και στο παρελθόν τοποθετηθεί σχετικά με την ελληνική διαιτησία και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ακόμα και αν ο Πανιώνιος αδικηθεί από διαιτητικά λάθη, δεν θα διαμαρτυρηθούμε δημόσια –άμεσα ή έμμεσα- αφού τέτοια συμπεριφορά δε βοηθάει τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε δεδομένο ότι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα θα γίνουν λάθη τόσο από τους διαιτητές όσο και από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Στον συγκεκριμένο αγώνα βεβαίως και υπήρξαν διαιτητικά λάθη που σφυρίχτηκαν όμως εις βάρος και των δύο ομάδων.

Το εύκολο είναι να φοράμε παρωπίδες και να κοιτάμε κοντόφθαλμα το συμφέρον του συλλόγου μας. Το εύκολο είναι να φωνάζουμε κι εμείς όπως ο Παναθηναϊκός, με δηλώσεις ποδοσφαιριστών και μελών τη διοίκησής του, για διαιτησία που μας αδίκησε. Το δύσκολο είναι να μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι μόνο να διακρίνεις το δέντρο. Αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι βάλλοντας κατά της διαιτησίας, παρουσιάζοντας την ομάδα του αδικημένη – κατ’ επέκταση τον Πανιώνιο ως ευνοημένο- εξασφαλίζει αλάνθαστη διαιτησία σε επόμενο αγώνα, δυστυχώς, διακρίνει οριακά το δέντρο και σίγουρα χάνει το δάσος.

Θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά, ότι τα συνεχή βήματα προόδου της ελληνικής διαιτησίας βελτιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΠΑΕ Πανιώνιος στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Κάποια ανθρώπινα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τη θέση μας αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: