ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Ηττα δια χειρός Παμπορίδη

Δυο μέρες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριζε: «...Θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά, ότι τα συνεχή βήματα προόδου της ελληνικής διαιτησίας βελτιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΠΑΕ Πανιώνιος στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Κάποια ανθρώπινα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τη θέση μας αυτή». Μετά τη χθεσινή διαιτησία του Παμπορίδη, ο οποίος δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Πανιώνιο, σε ανατροπή του Αντερσον από τον Βερόν, και «σφύριξε» πέναλτι στον ΠΑΟΚ όταν ο Κονσεϊσάο «βούτηξε» στη περιοχή των «κυανέρυθρων», οι παράγοντες της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας επιμένουν στις παραπάνω απόψεις τους; Γιατί ο χθεσινός αγώνας διαμορφώθηκε υπέρ του «δικεφάλου» από τα σφυρίγματα του Παμπορίδη. Ακόμα και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής από το Κιλκίς.

Οι δηλώσεις του Εβαλντ Λίνεν

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Για να μην πολυλογώ, θα το πω πολύ απλά και με λίγα λόγια, δεν αξίζαμε να χάσουμε, με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε ποτέ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βεβαίως στο 7’ ο Μουσλίμοβιτς είχε μια μεγάλη ευκαιρία και μια εξαιρετική επέμβαση ο Κρέσιτς. Όμως ήταν η μοναδική ευκαιρία που είδα από τον αντίπαλο, από την άλλη είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε εμείς. Ο Ρεκόμπα μπορούσε να σκοράρει στην επόμενη φάση, βρήκε όμως τον αντίπαλο η μπάλα και γι’ αυτό δεν μπήκε το γκολ. Στο 10’ είδαμε όλοι ότι ήταν καθαρό πέναλτι στον Άντερσον Γκονσάγκα, που δεν το έδωσε ο διαιτητής, με αυτή τη φάση θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο 20’ υπήρχε πάλι πέναλτι στο χέρι του Μουσλίμοβιτς και στο 29’ είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά ο Εστογιάνοφ δεν τα κατάφερε» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε: «Σέβομαι τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως τον Κονσεϊσάο, που είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά είναι ντροπή να πέφτουν παίκτες συνέχεια και να εκβιάζουν κάποια φάουλ. Παίκτες όπως ο Μπακαγιόκο, ο Ίβιτς, ο Μουσλίμοβιτς, ο Βερόν. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα φέτος. Εγώ θέλω να παίρνω νίκες που της αξίζω και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό. Το μόνο καλό που έκανε ο διαιτητής ήταν το ότι πήρε χαμπάρι ότι ο Ίβιτς πήγε να εκβιάσει πέναλτι».
Ακολούθως, ο Λίνεν, επισήμανε: «Στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ ήταν σφιχτός στην άμυνα. Ανοιχτήκαμε, δώσαμε κενό χώρο και αφήσαμε κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και έκανε 3-4 μεγάλες ευκαιρίες. Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι μοναδική, περάσαμε ένα ωραίο βράδυ, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα. Η ομάδα μας έδωσε μεγάλη μάχη. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει το παιχνίδι. Αν σκοράραμε πρώτοι θα βλέπαμε ένα άλλο ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, κέρδισε 2-0, ότι και να πω εγώ δεν αλλάζει. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για έναν παίκτη (σ.σ. Χούτος) που δε βρίσκεται στην αποστολή. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου για αυτό που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έλειψε πολύ ο Κουμορτζί, που βοηθάει στο κέντρο, αλλά σκοράρει κιόλας».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Βροντερό παρών έδωσε στις εξέδρες της Τούμπας ο κόσμος του Πανιωνίου, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να στηρίζει την ομάδα. Μπράβο σε όλους που ταξίδεψαν και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: