ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Αντίο Κόουτς




Κόουτς σ' ευχαριστούμε για όλα. Στο καλό θα είσαι πάντα στη καρδιά μας

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" του Εβαλντ Λίνεν με τον Πανιώνιο, ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο δημοσιογράφου του γερμανικού περιοδικού "Kicker" και συνεργάτη του contra.gr, Γιώργο Βαβρίτσα, και εξήγησε τους λόγους που του έφεραν εκτός "κυανερύθρων".
"Διαφωνίες στο σύλλογο υπήρχαν στον τρόπο που σχεδιάστηκε το ρόστερ φέτος και το θέμα των υποδομών του συλλόγου", υπογράμμισε ο Λίνεν, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2006 ασχολήθηκε επισταμένως με τα τμήματα υποδομής της ομάδας, στοχεύοντας να χτίσει με αυτόν τον τρόπο το μέλλον του συλλόγου.
Το επεισόδιο που είχε ο βοηθός του και γαμπρός του Αμπντέρ Ραμντάν με τον ΛάμπροΧούτο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως τονίζει: "Μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις της Παρασκευής με το επεισόδιο που σημειώθηκε, δεν υπήρχε βάση για γόνιμη συνεργασία".
Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο ίδιος έτρεξε τις εξελίξεις που εν τέλει τον έφεραν εκτός ομάδας. "Ζήτησα συνάντηση με το προεδρείο, όπου λόγω των πολλών διαφορών που υπήρχαν, τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση δεν βρήκαμε άλλη λύση παρά να διακόψουμε τη συνεργασία μας", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: