ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Κένταλ: "Πάμε για το 4 στα 4"

Σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας στην Α1 ο Πανιώνιος δοκιμάζεται το Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά εναντίον του Αμαρουσίου για την έβδομη αγωνιστική.

Οι "κυανέρυθροι" πηγαίνουν στα Βόρεια προάστια για το "4 στα 4" αφού ήδη μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ευρωλίγκα, Α1 και Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχουν και τρεις σερί νίκες επί του Μαρουσίου σε επίσημους αγώνες. Παρά την κούραση από το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη που οδηγήθηκε στη δεύτερη παράταση, ο προπονητής της ομάδας Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς προπόνησε τους παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους "κίτρινους" ο Λιβόν Κένταλ τόνισε: "Με το Μαρούσι έχουμε καλές αναμνήσεις από τη σειρά των περυσινών μικρών τελικών όμως φέτος είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλός μας έχει ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις, είναι μαχητική ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

"Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Πλέον είμαστε όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις και αυτό είναι το σημαντικότερο αφού δουλεύουμε καλύτερα σε αυτές. Αν ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό του ματς όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Αρη για το Κύπελλο θα πάρουμε τη νίκη".

Αναφορικά με τους οπαδούς της ομάδας δεν θα βρεθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά οργανωμένα αφού η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: