ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Με όπλο τον κόσμο του...

Πανέτοιμος για τη δεύτερη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα είναι ο Πανιώνιος On Telecoms που υποδέχεται το βράδυ (20.45) της Πέμπτης την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Ο προπονητης της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς καθώς και οι Μπράνκο Τσβέτκοβιτς και Ιβάν Ζορόσκι μιλάνε για το κρίσιμο αυτό ματς.
Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε για την αναμέτρηση με την Παρτιζαν: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Παρτιζάν. Ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ευρωλίγκα εδώ και πολλά χρόνια. Η φετινή ομάδα διαθέτει ενέργεια που της τη δίνουν οι πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες αλλά και εμπειρία που της δίνουν παίκτες όπως ο Τέπιτς, ο Βελίτσκοβιτς και ο Τρίπκοβιτς, παίκτες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους στην Ευρωλίγκα και στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, παίκτες που θα τολμούσα να πω ότι έχουν περισσότερη εμπειρία από σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας μου. Προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Για τον Πανιώνιο το ματς είναι εντός έδρας και στόχος μας είναι τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στη συνέχεια της διοργάνωσης».
Ο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ματς της Ευρωλίγκα και να αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του δηλώνοντας: "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα αφού ξεπέρασα τον τραυματισμό που είχα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πλέον είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω την ομαδα μου στο ματς με Παρτιζάν. Η αντίπαλός μας πραγματοποιεί φέτος πολύ καλές εμφανίσεις και στην Αδριατική Λίγκα και στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει νεανική ομάδα, απ' όσο γνωρίζω έχει την ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση. Είναι δεμένη και παίζει σκληρά. Εμείς αν θέλουμε να κερδίσουμε το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σαν κι αυτούς. Δηλαδή σκληρά και δυνατά. Η Παρτιζάν μπορεί να μη διαθέτει κάποιον σταρ, παίζει όμως σαν ομάδα. Αγωνιστικά θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ αλλά και να αποτρέψουμε τους αιφνιδιασμούς της αντιπάλου μας".
Ετοιμος για την πρώτη του εμφάνιση σε φετινό ματς της Ευρωλίγκα είναι και ο Ιβάν Ζορόσκι ο οποίος τόνισε: "Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν. Πρόκειται για μία ομάδα με 12 παίκτες που δουλεύουν για την ομάδα και δεν έχουν κάποιο μεγάλο αστέρι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στον αγώνα είναι να περιορίσουμε την απώλεια των ριμπάουντ, ειδικά στην άμυνα. Μέχρι τώρα στη διοργάνωση δεν καταφέραμε να δείξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε παρουσιάσει στους αγώνες προετοιμασίας και αυτό έγινε λόγω του ότι δεν ήμασταν πλήρεις από τους πολλούς τραυματισμούς. Στον αγώνα με την Παρτιζάν έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την πραγματική μας αξία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: