ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Νίκη στο Μιλάνο ίσον μισή πρόκριση

Στο Μιλάνο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή του Πανιώνιος On Telecoms ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αρμάνι Τζινς το βράδυ της Πέμπτης (22.00, NOVASPORTS 3). Οι κυανέρυθροι ταξίδεψαν δίχως προβλήματα αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στη διοργάνωση και να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση μίας θέσης που θα οδηγήσει στο Top-16 της Ευρωλίγκα.
Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας αναφορικά στο ματς με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. "Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή που δείχνει η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα που έχει φέρει έως τώρα. Κι αυτό γιατί με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε όλα τα άλλα ματς πάλεψε μέχρι το τέλος και έχασε στις λεπτομέρειες αγγίζοντας τις νίκες. Παίζει εντός έδρας και σίγουρα θα είναι πεινασμένη για την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση ώστε, ταυτόχρονα, να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αυτά τα στοιχεία καθιστούν την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο φαβορί της αναμέτρησης. Εμείς δεν πρέπει να ξεφύγουμε από τον στόχο μας. Εδώ και δύο εβδομάδες είμαστε όλοι μαζί στις προπονήσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα έχουμε την ίδια φιλοσοφία όπως στον εκτός έδρας αγώνα με την Εφες Πίλσεν. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Η Αρμάνι Τζινς είναι ομάδα με πολλούς και καλούς σουτέρ τους οποίους και θα πρέπει να περιορίσουμε".
Από πλευράς των παικτών, ο
Γιάννης Γιαννούλης υποστήριξε: "Το ματς με την Αρμάνι Τζινς βρίσκεται στο τελείωμα μίας πολύ δύσκολης εβδομάδας με εκτός έδρας αγώνες τους οποίους όμως νικήσαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία και στο ματς στην Ιταλία μετά τις νίκες επί του Αρη στο Κύπελλο και του Μαρουσίου στο πρωτάθλημα. Η Αρμάνι Τζινς είναι μία ιστορική ομάδα που φέτος παρότι δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στη διοργάνωση έχει δείξει ιδιαίτερα επικίνδυνη και όποια ομάδα δεν προσέξει μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα όπως κάναμε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς ώστε να πετύχουμε την 3η ματς νίκη στη διοργάνωση. Ο αντίπαλός μας παίζει ομαδικά, θα δώσει τον αγώνα στην έδρα του και στόχος μας είναι να μην του επιτρέψουμε να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Πρέπει να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι.Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι ώστε να πάρουμε την 3η μας νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: