ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

"Μάγος" ο Φαμπιάν έσπασε η γρουσουζιά




Για μια ακόμη αγωνιστική ο Φαμπιάν Εστογιανόφ έδωσε μια ποδοσφαιρική παράσταση στη Νέα Σμύρνη και οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι σ’ όλη τη διάρκεια του ματς και με το γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου (που δημιούργησε ο Εστοιγιανόφ) έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Βοιωτών, αλλά ξεπέρασαν και τις υποδείξεις των Κωνσταντινέα, Τζιμάρη οι οποίοι ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο έπαιζαν λες και ο αγώνας διεξαγόταν στο Δημοτικό στάδιο της Λειβαδιάς.

Αγχωλυτικό γκολ...

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν στο ματς με την «πλάτη στο τοίχο» καθώς «μετρούσαν» τρεις συνεχόμενες νίκες, οι δυο εντός έδρας. Ετσι από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του. Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς. Μέχρι το 18’ οι Βοιωτοί κράταγαν τους «κυανέρυθρους» μακριά από την εστία του Μπλάζιτς. Σε εκείνο το λεπτό ο Εστογιανόφ με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μπάρκογλου στον κενό χώρο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με πλασέ νίκησε τον Μπλάζιτς βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το γκολ «ξύπνησε» τους Βοιωτούς και στο 37’ ο Ντιμπαλά βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κρέσιτς, αλλά πριν σουτάρει ο Μαϊστόροβιτς με τάκλιν έδιωξε τη μπάλα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης για ακόμη μία φορά, ήταν ο Εστογιανόφ, ο οποίος με πάρα πολύ ωραίες ενέργειες προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των «πρασινων».

«Κυανέρυθρη» και η επανάληψη

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και στο Β’ ημίχρονο με τον Εστογιανοφ να είναι η αφετηρία όλων των επιθετικών προσπαθειών του, ενώ ο Λεβαδειακός δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Κρέσιτς στο Β’ ημίχρονο. Στο 65’ οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 αλλά το σουτ του Εστογιανόφ κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μπλάζιτς. Στη συνέχεια ο επερχόμενος Άντερσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός Τζαρίμας ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Εννέα λεπτά αργότερα ο Εστογιανόφ βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από πάσα του Σκούφαλη, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 79’ πάλι ο Σκούφαλης ήταν δημιουργός καθώς τροφοδότησε τον Μπάρκογλου ο οποίος πλάσαρε μέσα από τη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Το τελευταίο σφύριγμα του Κωνσταντινέα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη με τον Τάκη Λεμονή στο πάγκό τους.

Λεμονής: «Επιστρέφει ο Χούτος»

Η είδηση ότι ο Λάμπρος Χούτος επιστρέφει στην ομάδα του Πανιωνίου επισκίασε τις δηλώσεις του Τάκη Λεμονή για τη νίκη επί του Λεβαδειακού. «Εγιναν αρκετές συζητήσεις με τον Λάμπρο και τη διοίκηση. Θεωρούμε ότι μετά τις συζητήσεις ο Λάμπρος έδειξε ότι θέλει να παίξει στον Πανιώνιο. Οπως ξέρετε θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος. Τον γνωρίζω από την συνεργασία μας στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλές λύσεις. Είναι μέρος της ομάδας και θα λειτουργεί έτσι. Με τη διοίκηση μιλήσαμε. Ολες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτή την εξέλιξη. Δυναμώνουμε πολύ σ’ αυτό τον νευραλγικό τομέα.

Για το ματς ο προπονητής των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε: «Τέτοιου είδους παιχνίδια όταν προέρχεσαι από ήττα στην έδρα σου. Τα θεωρώ δύσκολα κυρίως από ψυχολογικής πλευρά. Καθοριστική η νίκη για τη συνέχεια. Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί. Τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουμε πιο νωρίς και με περισσότερα γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: